Wot-ban m4 sherman-nek melyik ágyúja jobb? a 76mm vagy a 105mm?
A 76mm-essel húzd ki, utána rakd rá 105mm.
Lesznek meccsek ahol nem tudsz szinte semmit csinálni a 105-el, épp ezért ne azzal húzd ki, viszont iszonyat nagy fun amikor egylővésezel szinte mindenkit mert top tier vagy heavyk nélkül.
Én legalábbis így csináltam, irtó jó volt :D
én a 105össel használtam, bár, ha most tolnám vele, akkor a 76-ost raknám rá
a 105-ös sok helyzetben alig ér valamit.. ha oldalba tudsz lőni egy Stugot vagy egyéb vékony páncélzatú tankot, akkor jó tud lenni, úgy általában viszont a 76-os jobb
Én speciel a 105-ös ágyút jobban szerettem, a pz IV-en pedig még jobban. Nálam mindig volt arany lőszer, ugyanis a kisebb tier-ű ( szintű ) tankok ( kb. tier 4 és attól lefele ) egy lövést kértek, de a nagyobb ( tier 6 és felette ) már 2-3 akár 4-5 lövést is kaptak, ezt arány lőszerrel kompenzáltam. Úgy azok is 2-3 lövésesek voltak.
( A pz IV-en erősebb a 105-ös ágyú, ha papíron nem is, de meccsen arany lőszer nélkül a tier 5-ös tankok többsége 1 lövés. Arannyal akár a kv-1s-t is megijesztem. Konkrét példa: ma délelőtt arany lőszer nélkül meglőttem egy kv-1s-t és ki is gyújtottam, kb. 120-130 HP-ja volt és amíg én töltöttem addig belopták. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!