Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Melyik a kevésbé megalázó...

Melyik a kevésbé megalázó kivégzési forma?

Figyelt kérdés

1. Kötél általi

2. Kés általi

3. Vonat általi

Nyilván a golyó általi lenne a legmegtiszteltetőbb, de tegyük fel, erre nincs lehetőség.

2015. márc. 14. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Talán a kés
2015. márc. 15. 14:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Az USA egyes államaiban méreginjekcióval végeznek ki embereket.Ez fájdalommentes ,gyors
2015. márc. 21. 12:45
 13/17 A kérdező kommentje:
#12: És drága. Tegyük fel, hogy itt Max. 10.000Ftot szánunk a kivégzésre. Ez Magyarország.
2015. márc. 21. 12:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Az akasztás lényege a csigolyatörés, nem a fulladás. A rántástól eltávolodnak a csigolyák, és a nyaki gerencvelő megszakad, ez azonnali halálhoz vezet (biológiai).

Légzésbénulás után soha nem fog még 10-20 percet dobogni valakinek a szíve, a keringés és a légzés nem tud egymás nélkül működni 1-2 percnél tovább.

2015. márc. 22. 00:34
 15/17 anonim ***** válasza:
Na igen, ha jól számolják ki a kötél hosszát. Ha túl kicsi az esés akkor csak további fájdalom, ha túl nagy, akkor meg leszakad a fej... mondjuk ez utóbbi csak a nézőknek kellemetlen.
2015. márc. 22. 00:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Vonat általi :D :D

Ekkora marhaságot. A vonatot hóhér vezetné? Vagy csak meglepik vele a masinisztát? Aztán a mávosok kaparhatják a síneket?

2015. ápr. 11. 21:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Hóhér akarsz lenni vagy mi?

Kötélnél eltörik a nyakad, vagy megfulladsz, mit tudom én. Az biztos, hogy a farkad ellövi magát a halálod után vagy közben mit tudom én, utána a fejed elkékül meg hatalmas adag béltartalom távozik a földre utána.

Késnél: hát, nézzél meg egy-két terroristás videót, amikor levagdossák az emberek fejét aztán a saját hátukra rakják. Van, hogy a hatás fokozása érdekében a szétdarabolt ember fölé odarakják még a mosolygós fotóit, vagy a barátos összejöveteles facebook-s fotókat.

Vonat: ha a fejedet vágja le nagyon gyors lehet. De ha

2015. ápr. 25. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!