Toficsabi kérdése:
Valaki mostanába tervezi, hogy beállna a Francia idegen légióba?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 13:29
2/18 anonim válasza:
Sokan be akarnak lépni,de nagyok az elvárások,hogy bekerülhess.
Szóval kitűnő egészségi állapot minden téren,jó fizikum,stb.
3/18 anonim válasza:
Hát szerintem elég jó esély van rá, hogy valaki mostanában ilyesmit tervezget a világon... :D
4/18 A kérdező kommentje:
tudom,hogy nagyok az elvárások,utána néztem és készülök már rég óta a tesztekre.egészségügyileg is ugytudom rendben vagyok.remélem sikerrel járok...csak gondoltam váltok pár szót valakivel akinek hasonló terve van a közeljövőre vonatkozóan. :)
2015. márc. 11. 09:09
5/18 anonim válasza:
persze, nagyok az elvárások, mindig add meg, mihez képest nagyok... :D a legelitebb katonai alakulatokhoz (SAS, GROM, stb) képest az elvárások szinte sehol sincsenek
6/18 A kérdező kommentje:
hozzánk,átlagemberekhez képest nagyok az elvárások?igy megfelel?amugy meg az oldal neve:'gyakorikerdesek',nem pedig gyakoriktitikát...feltettem egy kérdést,erre igen-el és nem-el kell válaszolni és ezzel bezárult!arra senki se kiváncsi,hogy képes vagy-e a válaszinkban hibátkapni!ne légy már szőrszálhasogató!!!
2015. márc. 12. 13:54
7/18 anonim válasza:
jójó, nyugodj meg... menjél csak, ha akarsz
8/18 anonim válasza:
Öcsi ! Először próbálj meg bejutni a MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóaljhoz.Ha ott megfelelsz és végigcsinálod a "pittbul" kiképzést,és részt veszel néhány afganisztáni misszióban akkor rádöbbensz,hogy az Idegenlégió ehhez képest cserkészlányok gyülekezete
A Bercsényinél az amerikai ranger kiképzési módszereit alkalmazzák és szoros kapcsolatban állnak az U.S Special Force-al
9/18 anonim válasza:
Köszönjük trágár bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Mindenki a kérdésedre válaszolt, amely így szólt:
"Valaki mostanába tervezi, hogy beállna a Francia idegen légióba?"
10/18 anonim válasza:
4 huzóckodás és egy luc leger teszt a fizikai felmérés. Könnyű bejutni, bent maradni nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!