Igaz hogy a 14 hetes honvédségi alapkiképzést most mellőzik a létszámhiány miatt?
Tuti nem,miért lenne létszámhiány? haveromék most voltak, és felét elzavarták mert sok volt a jelentkező.
A katonaság jó buli manapság, nem dolgozod magad halálra, arról nem is beszélve h nem fizet annyira rosszul,100e fölött van,plusz ugye 25 év után nyugdíj.
Ja meg ha 24 72 rendszerbe dolgozol, mellette simán tudsz másodállást vállalni, szal egy ilyen munkahelyen tuti nincs hiány.
A bátyám szerződéses katona, és ő úgy tudja hogy létszámhiány van. A haverjaidat meg azért zavarhatták el, mert lehet hogy nem feleltek meg a kritériumoknak.
Azt tudom hogy nem fizet rosszul, viszont 25 év után csak az mehet nyugdíjba aki hivatásos volt.
Első vagyok
Jó,lehet van hiány,de akkora tuti nincs, h most emiatt mellőzzék ezt a 3 hónapos képzést, mert nem egy hosszú időről van szó.
Vannak még csókos helyek, ahol megy a 24:D
Haveromról meg annyit, h 4 éves korától karatézik, 4 éve kondizik, de a lényeg h rendőrnek felvették tavaly szeptemberben, csak ott kellett hagynia a hosszú képzési idő miatt, szal inkább úgy volt vele, h akkor katonaság 3 hónap alatt.
Azt meg nem tudom elhinni, h rendőrnek jó volt, katonának meg nem, mert általában fordítva szokott lenni, régen sokat elvittek katonának,leszerelt, ment volna rendőrnek oda meg nem vették át mert eü meg pszin nem felelt meg:S
tegnap 04:24
Akkor mi eggytütt voltunk:DÉn is akkor voltam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!