Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehet már Novorosszija felvarr...

Lehet már Novorosszija felvarrót rendelni?

Figyelt kérdés
Persze van jobb dolguk is mint webshopot csinálni gondolom,na de mégis.

2015. febr. 15. 20:15
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Hagyjátok már abba a gyűlölködést kedves "toleráns liberálisok." Ha nem tetszik Novorosszija vagy bármi ezzel kapcsolatos téma akkor mégis mi a búbánatos istennyiláért nyitod meg a kérdést, aztán komizol alá? Mazochista vagy?
2015. febr. 15. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem vagyok toleráns liberális, csak egy józan paraszti ésszel rendelkező ember, aki mellesleg több diktatúrában járt, mint ahányat fel tudsz sorolni. Úgy gondolom, hogy nem kellene becsicskulni az oroszoknak, és ha egy picit is tiszteled az '56os áldozatainkat, akkor kiállsz az orosz agresszió és manipuláció ellen. Persze mivel a Jobbikot ők pénzelik, ezért nagymagyar körökben már szentté lettek avatva, de azért nekem még cseszi a csőrömet, hogy a nagymagyarok lettek a legnagyobb hazaárulóink, és igenis be fogok kommentelni, ha kedvem tartja. Tán fáj az igazság?
2015. febr. 15. 21:07
 3/10 A kérdező kommentje:

Mi lett a legelső első válaszolóval?

Szimpatikus fiatalembernek tűnt.:)

2015. febr. 15. 21:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Azoknak ott van tökük!

Csak megvonták tőlük a kisebbségi nyelvhasználati jogot.

Igazán semmiség mért nem pereltek inkább?

2015. febr. 15. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:

2: Várj, kitalálom. Tán 17 éves vagy?

ééés egy szem érvet sem láttam leírva.

2015. febr. 15. 21:57
 6/10 anonim ***** válasza:
30%

"Nem vagyok toleráns liberális, csak egy józan paraszti ésszel rendelkező ember, aki mellesleg több diktatúrában járt, mint ahányat fel tudsz sorolni. Úgy gondolom, hogy nem kellene becsicskulni az oroszoknak, és ha egy picit is tiszteled az '56os áldozatainkat, akkor kiállsz az orosz agresszió és manipuláció ellen. Persze mivel a Jobbikot ők pénzelik, ezért nagymagyar körökben már szentté lettek avatva, de azért nekem még cseszi a csőrömet, hogy a nagymagyarok lettek a legnagyobb hazaárulóink, és igenis be fogok kommentelni, ha kedvem tartja. Tán fáj az igazság?"

Ez egy hatalmas baromság ! Azt a forradalmat is a magyar gládió robbantotta ki , nem magától jött létre ! A gládió pedig a NATO titkos alakulata ! És Oroszország hol agresszor ??! Mert kiállnak saját magukért azért agresszorok ??!

2015. febr. 15. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:

#5 Egy kérdésre válaszoltam, nem érveltem semmi ellen vagy mellett. Tehát nyilván nem láttál érveket. A helyzet az, hogy mivel neked tényleg nincsen még önálló gondolatod sem, rögtön a másikat kezded gyanúsítani ezzel, hogy elejébe menj a dolgoknak. Egyébként elég emelkedett véleménnyel lehetsz egy átlag magyar 17 évesről, ha azt gondolod, hogy számos diktatúrát bejártak a világon, mint ahogyan én írtam.

#6 Egy szuverén állam katonai megszállása az én könyvemben agresszió, legyen bármilyen mondvacsinált ok mögötte, amit természetesen csak az alternatív valóságban élő orosz és magyar nacionalisták szopiznak be.

2015. febr. 15. 22:12
 8/10 A kérdező kommentje:
2es7es tudnád röviden ismertetni a gázelvételes rendszer működését?
2015. febr. 15. 22:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Eltérek a tárgytól, mivel nem vagyok sem ellene, sem vele az oroszoknak.

Azonban arra kikell térnem hogy Kedves kérdező, az hogy valaki ismer valamit még nem jelent érettséget.

Én is ismerem a Nitropenta vagy a trotil összetételét, sőt fejből elmondom neked hogy a C2-es kimutatópapír milyen vegyi anyagokat mutat ki és azt milyen színnel. De ettől még nem leszek érettebb mint bárki más a koromban.

Az tesz éretté ha éretten gondolkozol, nem pedig a tudás amit felhalmozol. Az csak rásegít.

Mellesleg mindenkit más érdekel.

2015. febr. 16. 10:45
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 9 ezeknek a dolgoknak az ismerete,de főleg a kezelése azt bizonyítja hogy elég érett vagy.

Legalábbis az én szememben.

Az illető nem tud egy ilyen alapdolgot mint a gázelvét,úgy vélem nem tud elég objektíven állást foglalni egy ilyen háborús helyzetről.

Ez így eléggé ki van sarkítva,kérdezhettem volna politikai jellegűt is de mindegy.Az messzire vezet:baljobb meg összeesküvősdi.

Már így is szétoffoltuk a topicot,és még mindig nincs felvarró.:)

2015. febr. 16. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!