Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha felvesznek az NKE-HHK-ra,...

Ha felvesznek az NKE-HHK-ra, akkor van esélye, hogy egy fél év vagy év múlva átvegyenek az RTK-ra?

Figyelt kérdés
Egy HHK-s ismerősöm szerint több embert átvettek már. Van még ilyen "lehetőség"?

2015. febr. 10. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Van.

Lehetséges hogy átvegyenek, DE NEM BIZTOS!

PL:

van most 54 fő elsőéves HHK-n.

RTK-n meg vagy 200fő

szerintem nem vennék át az illetőt mert itt kevesen vannak, ott meg sokan.

Viszont van rá lehetőség, és esély is.

De HHK-ra mostanában hasonlóan magas a ponthatár mint az RTK-ra, az alkalmassági meg természetesen nehezebb és jobban is szűr, szóval aki idejön (Jelenleg legalábbis) az nem azért jön ide hogy átjelentkezzen, hanem örül hogy felvették.

2015. febr. 10. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Pont azért gondolkozom, hogy a HHK-ra jelentkezzek(úgymond végső lehetőségként), mert könnyebb a fizikai alkalmassági, minz az RTK-n. Illetve HHK-n van fellebbezési lehetőség, míg az RTK-n nincs. Ebből adódóan merült fel bennem a kérdés. A ponthatárra nem gondolok, mert egész évben arra készülök, tehát amiatt nem vagyok frusztrált. Tudsz ilyen esetről, hogy valakit tényleg átvettek volna? Nekem ez eddig csak ilyen meseszerű, lenézem az RTK-sokat feelingű volt.
2015. febr. 10. 18:30
 3/4 anonim válasza:
Most vagyok elsős az RTK-n. Idén 3 főt vettek át a HHK-ról. Kemény összegeket kell visszafizetniük. Szóval érdemes meggondolnod mit is akarsz.
2015. máj. 16. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát a koncepció adott, az rtk lesz első helyen. Már csak a pályaorientációs meg a pontszámok vannak hátra. A lényeg, hogy van átjelentkezés, és nem kamu.
2015. máj. 18. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!