Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Nem értem ezt a honvédséget,...

Nem értem ezt a honvédséget, szerintetek?

Figyelt kérdés

Miért nem alakítják át a MH-t úgy, hogy egy nagyon modern gyalogos hadosztályok lennének + modern jeepek és szállító járművek. Másra nincs is szükség. Egy gyalogos katona le tud lőni egy helikoptert? Igen. Ki tud lőni egy tankot? Igen. Akkor minek kellenek ilyen költséges dolgok? Pl. egy tank árából hány gyalogos katona kaphat high tech felszerelést? Elég sok.

Mire is gondolok? Pl legyen ilyen az alapfelszerelése egy katonának.

[link]

2015. febr. 3. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát ja, csak ha az ellenség tankokat küld gyalogsági támogatással, akkor kampec...
2015. febr. 3. 22:42
 2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ha bárki megtámad minket, akkor kampec, szóval nincs miről beszélni. Amúgy Nato tagok vagyunk, szóval nem nagyon támad minket senki
2015. febr. 3. 22:44
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem meg transformerseket kéne építeni, azok még királyabbak.
2015. febr. 3. 22:50
 4/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ennyi erővel, akkor tökmindegy mire költünk. Ki van adva, hogy mennyit kell a hadseregre költeni, elköltjük, kész.
2015. febr. 3. 22:52
 5/16 anonim ***** válasza:
13%
Felesleges ide a katonaság, úgyse ér lótúrot se, csak kidobott pénz az ablakon, ugyis NATO tagok vunk
2015. febr. 3. 23:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is kidobott pénz, csak Nato tagságnak vannak feltételei, pl GDP 2%-át honvédségre költeni.
2015. febr. 3. 23:10
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Sac ilyen kéne [link]
2015. febr. 3. 23:11
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Évi GDP-ből kiállítunk évi 5 ilyen katonát oszt kész
2015. febr. 3. 23:11
 9/16 anonim ***** válasza:
3%

" modern gyalogos hadosztályok lennének + modern jeepek és szállító járművek. Másra nincs is szükség."

És erre mi szükség? 70 éve nem volt háború erre. Ráadásul a világ legerősebb katonai szövetségében vagyunk. Annyira szükségtelen az egész MH, hogy nem is akarnak rá költeni.

2015. febr. 3. 23:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok más ország tagja a NATO-nak. Ha ők is úgy gondolnák hogy minek fejlesztenének mikor úgyis tagjai a NATO-nak, akkor baj lenne.
2015. febr. 3. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!