Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyire reális egy esetleges...

Mennyire reális egy esetleges nagy háború Európában, ami több országot érinthet, akár hazánkat is?

Figyelt kérdés
Ha nem is harmadik vh,de nagymértékű háborúnak van esélye? Szerintem nagyon közel állunk ehhez. Mit gondoltok?
2015. jan. 30. 02:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A farokhossz összemérés nem lenne számunkra jó... Mi pont a kutyát nem érdekli ország vagyunk.... Mint mindig.
2015. jan. 30. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:

azért nem egészen,mert nagyon jó helyen vagyunk,jó földekkel,e mellé befolyásolható ideális rabszolga mentalitású,birkalelkű dolgoztatható belenyugvó munkaerővel.

ez utóbbi volt az első számú "érték"-künként feltüntetve az eu-s csatlakozásnál.

ehhez meg jön a nulla hadsereg,nulla védelem,ezért nulla tekintély.

szóval ha lenne is kiprovokált konfliktus az a normális hadsereg hiánya miatt rövid lenne.

abban az esetben jöhetne létre valós konfliktus,ha mo elkezdene önállóságra törekedni,mo érdekeit nézni a komolyabb döntések előtt és hadsereget fejleszteni.

akkor rövid idő alatt mondvacsinált indokokkal létrejöhetne egy invázió.

2015. jan. 30. 20:09
 13/15 A kérdező kommentje:
Viszont geopolitikai érdek lehet egy termékeny jó helyen lévő terület megszerzése is... akkor viszont már útban vagyunk... na akkor jön jól hogy nem vagyunk kiképezve,és lehet darálóba vinni,mondvacsinált indokkal... a magot kiírtani,a termőföldet megszerezni,és idegen maggal beültetni... ez is elképzelhető forgatókönyv nagyban... de remélem csak én látom ilyen borúsan a dolgokat. legyen igaza a többségnek! :)
2015. jan. 30. 21:41
 14/15 anonim ***** válasza:

nagyjából erre céloztam én is.

a nem egészen-t meg az előző kommentedre.

2015. jan. 30. 21:47
 15/15 A kérdező kommentje:
hát basszuskulacs... akkor nem túl jók a kilátások így... hm... végülis... már korábban is megtették. küldtek minket napi 8 tölténnyel is harcolni,na meg papir talpú bakancsban és nyári zubbonyban a minuszokba... hm... talán nem véletlen...
2015. jan. 30. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!