Szerintetek lesz még háború Európában az elkövetkezendő 100 évben, háború a szó szoros értelmében?
Tehát nem gazdasági háborúra gondolok, hanem rendes háborúra, amit fegyverekkel vívnak az emberek.
Tudom, hogy nem lehet előrejelezni, de ti mit gondoltok erről?
:DD
Szóval az EU-n belül lesz-e háború? Erre kisebb az esély, hiszen pont ez a célja az EU-nak: szorosabb gazdasági együttműködéssel elejét venni a háborús konfliktusok kialakulásának.
Ettől függetlenül persze simán felbomolhat az egész, a nacionalizmus egyelőre nem tűnik gyengélkedőnek..
Neked rögtön nem tünne "békés tüntetés"-nek, ha ez Magyarországon folyna. Hidd el, ismernéd te a háború általi rettegést. Ne a világháborúkhoz próbáld már hasonlítani a halotti számot, felfogod te mennyi 5000 ember? Olyan mintha lennél te és még melletted 4999 ember.Te még ennyi embert nem is nagyon láthattál egy helyen egy ilyen kicsit országban mint Magyarország. Még a nagy rendezvényeken alig-alig van meg ez a szám.
Most képzeld el, hogy ezek mind MEGHALTAK, és még közel sincs vége, nagyvalószínűséggel még ennyi meg is fog! Rettegnek ott az emberek rendesen, abban az 5000 emberben bennelehetne az egész családod és még simán marad szabad hely, úgy jópár ezer.
" Ukrajna nem Európa."
Megmondom őszintén dolgoztam ma nyolc órát és alig tíz perce értem haza. Ezalatt valaki bekente volna Ukrajna egyik határát szalonnával és a kutyák áthúzták Afrikába?
Mindig mondtam, hogy dolgozni nem érdemes, az ember egy csomó fontos és érdekes dologról marad le közben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!