Az F-16 Falcon vagy az F-18 Hornet változatok rendelkeznek erősebb radarral?
Mindegyikből van többféle változat, többféle radarral.
A legmodernebbek elvileg:
AN/APG-79 (Hornet)
AN/APG-80 (F-16)
A számok nem az "eggyel jobb" szintet mutatják, más radar, más gyártók, hogy melyik az "erősebb" fogggalmam nincs, bár valószínűleg ezeknek az adatai nem is túl publikusak.
Ha nem publikusak, hogy döntik el
Nem úgy,hogy megkérdeznek téged,pedig te aztán tudnád.Aztán ez a kérdés, a nagy nyilvánosságra tartozik?
Azt tegyük hozzá, hogy egy típus kiválasztása során 1000 dolgot néznek, nem csak kiválasztják egy prospektusból hogy hmmm...ez több mint az. Mindig az össz. tudás, és igények döntenek, na meg hogy melyik adja olcsóbban, drágábban, melyiknek milyen a kiszolgálási háttere, esetleg milyen egyéb üzleteket lehet vele kötni, pl részegységek legyártása a rendelő országban, kiképzés, stb.
Na meg ugye elvileg hozzá értők választanak, gyakorlatilag meg az nyer sokszor aki jobbam lefizeti a döntéshozókat.
56%-os válaszoló, sohasem értettem, minek ugyanazt leírni, amire előtte már válaszoltak; gondolom, ha egy 100 %-os válasz van előtte, akkor az a csábítás, hogy téged is felszázalékolnak, de ez túl átlátszó, és sok embert (köztük engem is) irritál
nem akarlak bántani, félre ne értsed, semmi gondom veled!! csak nem értem ezt a dolgot, és erre a következtetésre jutottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!