Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért ítélik börtönbüntetésre...

Miért ítélik börtönbüntetésre a MAGYAROKAT?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 20:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%
Igazad van. Vissza a halálbüntetést, mint a kommunizmusban! Ugye, máris sokkal jobban hangzik a börtön?
2010. febr. 8. 00:16
 22/25 anonim ***** válasza:

Most történt valami, amiről nem tudok, van valami új hír?

Mert link nélkül ez úgy hangzik, mintha az nem is mehetne börtönbe, aki MAGYAR, ami ugye nyilvánvaló hülyeség...

2010. febr. 8. 02:21
 23/25 A kérdező kommentje:

bocs, nem volt egyértelmű a kérdés...

ha monnyuk egy cigány(elnézést a JÓ cigányoktól) megöl egy fehérembert akkor csak 8 évre ítélik mert szegényke kissebbség,ugyanezért egy fehért 10-20 évre ítélnek...mert kissebbséget ölt...

2010. febr. 8. 18:02
 24/25 anonim ***** válasza:
66%
Na ezt én sem értem, de tény, hogy ez a jelenség sajnos létezik...Egy cigányt igenis véd a "kissebségvédelem", mert ő cigány... én meg féljek hazamenni, mert ők konkrétan bármit megtehetnek.... rendet akarok...
2010. febr. 14. 23:39
 25/25 anonim ***** válasza:
mert a pénzét nem tudják elvenni büntetés gyanánt, tehát lecsukját
2010. ápr. 15. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!