Miért ítélik börtönbüntetésre a MAGYAROKAT?
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 20:08
21/25 anonim válasza:
Igazad van. Vissza a halálbüntetést, mint a kommunizmusban! Ugye, máris sokkal jobban hangzik a börtön?
22/25 anonim válasza:
Most történt valami, amiről nem tudok, van valami új hír?
Mert link nélkül ez úgy hangzik, mintha az nem is mehetne börtönbe, aki MAGYAR, ami ugye nyilvánvaló hülyeség...
23/25 A kérdező kommentje:
bocs, nem volt egyértelmű a kérdés...
ha monnyuk egy cigány(elnézést a JÓ cigányoktól) megöl egy fehérembert akkor csak 8 évre ítélik mert szegényke kissebbség,ugyanezért egy fehért 10-20 évre ítélnek...mert kissebbséget ölt...
2010. febr. 8. 18:02
24/25 anonim válasza:
Na ezt én sem értem, de tény, hogy ez a jelenség sajnos létezik...Egy cigányt igenis véd a "kissebségvédelem", mert ő cigány... én meg féljek hazamenni, mert ők konkrétan bármit megtehetnek.... rendet akarok...
25/25 anonim válasza:
mert a pénzét nem tudják elvenni büntetés gyanánt, tehát lecsukját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!