Hogyan tudom kiegyenesiteni a sapkám sidjét?
Figyelt kérdés
Vettem egy BW gyakorló sapkát és siltje vagy sildje nem tudom hogy hívják jobb oldalon nagyon el van görbülve, ezért nagyon furán néz ki.A sildje nem kemény,mert nincs benne merevítő, hanem olyan anyagból van mint maga a sapka, csak vastagabb, ezért gondolom ki lehet egyenesíteni.2015. jan. 19. 20:02
1/6 A kérdező kommentje:
Most meg mi van?
2015. jan. 19. 20:30
2/6 anonim válasza:
Vizezd be és úgy tedd valami közé ami a megfelelő formára alakítja, ez lehet egy rősebb csipes, vagy könyv, vagy valami hasonló. Amúgy a sapka ezen részének a teljes neve: simléder, ezért hívják simléderes sapkának.
3/6 anonim válasza:
*erősebb csipesz.
Bocsi, néha nem fog a "toll" XD
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a normális választ!
2015. jan. 19. 20:50
6/6 anonim válasza:
Kimosod, és mielőtt teljesen megszáradna, alaposan kivasalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!