Ha a Magyar hadsereg atomtöltettel felszerel ballisztikus rakétát lőne Izraelre és célba is találna milyen, következményekkel járna?
"Akkor te nem vagy magyar ember."
Ettől most biztos nagyon megijedt mindenki.
1. Az izraeli rakétapajzs még mindig ott van.
2. Valószínűsíthetően lerohannának minket izrael szövetségesei.
Véleményem szerint a ballisztikus rakéta túl költséges lenne, ugyanakkor az Izrael elleni fellépés legalább ilyen hatékony módjának tartom a vegyi fegyvereket. Úgy gondolom, hogy
Izrael ivóvíz készletébe juttatott tömegpusztító harci anyaggal is elérhetnénk célunk.
Rohadtul utálom az általánosítást, hogyha valaki feldob egy gyilkolásos dolgot, az hülye meg Jobbikos. Én is Jobbikos vagyok mégsem irtanék ki senkit sem, max megszorongatnám pár embernek a tökét, hogy ugyanaz vonatkozik rá, mint bárkire.
Nem hiszem, hogy jó szemmel néznék az országok, hogy haragból kilőjük Izraelt :D
Lehet az lenne, hogy bevonulna ide 500 ruszki katona és megalázó vereséget szenvedne ellenük a magyar hadseregünk és elvennék a petárdáinkat :D
"Rohadtul utálom az általánosítást, hogyha valaki feldob egy gyilkolásos dolgot, az hülye meg Jobbikos. Én is Jobbikos vagyok mégsem irtanék ki senkit sem, max megszorongatnám pár embernek a tökét, hogy ugyanaz vonatkozik rá, mint bárkire. "
Egyetértek veled. Én például egyáltalán nem vagyok jobbikos, de azért pár népcsoportot szívesen kiirtanék, de egyet mindenképp.
1 minden rakéta ballisztikus. Amire te gondolsz az az interkontinentális ballisztikus rakéta. (majd nyolcadikban talán tanultok róla a hidegháború kapcsán)
2 ilyen fegyverrel alig néhány ország rendelkezik, a miénk nincs köztük. (ebayen nem lehet venni, mielőtt megkérdeznéd.)
3 a vaskupola simán venné az akadályt, tehát nagy kárt sztem nem okoznál
4 fejezd be a fantáziálást és a gyűlölködést és inkább olvass, tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!