Nem igazságtalan egy ilyen "robotrepülő" pilóta katona? Szerintem nem érdemlik meg a pénzüket!
Amerikában vannak ezek!
Ha kimész egy puskával, lelőnek, ha kimész egy tankkal, rakétával kirobbantanak, ha felszállsz egy repülővel, lelőnek egy légvédelmirakétával...
Ők megérdemlik a veszélyességi pótlékot!
Vannak azok a robot repülők, amiket távirányítással repítenek.
Annak a pilótája biztonságban van? Amíg az repked a sivatagban, addig a pilóta a légkondis full extrás gép előtt a botkormánnyal ace combatozik!
Őt hogy nevezhetik katonának?
Hogy kaphat veszélyességi pótlékot?
Há' mánpedig én asztat mondom, hogy még a rakettás meg a tankista sem katona ám! Sőt, ottan vannak ezek a gyalogságok meg mindenek. Golyóálló mellény meg sisak. Há' katona az ilyen? Eeetanájják, osztán még semmi baja sincs, mer' védi a tank páncélja meg a golyóálló mellény!
Bezzeg a huszár, az igen! Szablyával nekiront az ellennek, fordíjja a lovát, hadakozik mindenkivel és mindig győz! Az az igazi katona! Az összes többitül meg vonják meg a rendfokozatát, szereljék le, mer' azok nem katonák!
Amúgy a realitás kedvéért, egy csomó ilyen pilóta készül ki lelkileg, és hagyja ott a munkahelyét, mert nehezebb feldolgozni hogy otthon ülve 1 kattintással embereket öl, míg egy "igazi" pilótát évekig képeznek erre.
De igazából nem értem a problémád?
Most az a gondod hogy Amerikában kap veszélyességi pótlékot egy drón pilóta? Ki nem szarja le, az nem zavar hogy kék az ég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!