Ha a Magyar hadsereg partra szállna az egyesült államokban, hogy elfoglalja, kire számíthatna az USA?
Wow, délben ébredtem, nemrég jöttem fel, és máris ilyen viccesen kezdődik a napom... Köszi, kérdező, és az eddigi válaszolóknak is. :)
Ui.: Kérdező, szerinted a magyar hadsereg hol szállna tengerre a hadművelet megkezdéséhez? És vajon az az ország mit szólna ehhez? :D
Magyarország hadüzenete az
Amerikai Egyesült Államoknak
„ Amikor a magyar
hadüzenetet átadták az
USA külügyminiszter
helyettesének, meg kellett
néznie a térképtárban,
hogy hol is van
Magyarország, mert nem
tudta. Ezután fogadta a
magyar nagykövetet.
– Mi Magyarország
államformája?
– Királyság.
– És ki a a király?
– Az momentán nincs.
– És ki van?
– Horthy Miklós
ellentengernagy
őfőméltósága.
– Értem, tehát van
tengerük.
– Nincs.
– Van területi követelésük
az USA-val szemben?
– Nincs.
– Kivel szemben van?
– Romániával szemben.
– És mért nem hajtják be
rajtuk?
– Azt nem lehet, ők a
szövetségeseink!
– Értem, mondta a
külügyes, és ezután átvette
a hadüzenetet."
:)
Üdv Kedves Móni!
A nevem Gábor, seregem jelenleg 34 főből áll. Ebből három mesterlõvész, 14 fő gyalogos lövész, 15 fő lovasság huszárkardokkal és szablyákkal, 4 fő lovas íjász és egy fő harckocsizó, bár harckocsival jelenleg nem rendelkezünk, de bízom a felajánlásokban. Mi évek óta készülünk erre az ütkozetre és szívesen be veszünk, mint gyalogos íjászt.
Gábor
Gábor és Móni! Csatlakoznék!!! Vegyi gázokat képes a hátsó felem előállítani, szerintem hasznos tagja lennék a csapatnak. Bajtársakat nem tudok vinni, a múltkori véletlen vegyi támadásnál kimúltak mind.
Azóta ezt a malőrt kiküszöböltem, és hivatalos fingometerrel is fel vagyok szerelve, amelyet több szerv is elismer! Csapjunk oda az ellenségnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!