Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehet, hogy pont azért Oroszor...

Lehet, hogy pont azért Oroszországot választotta Viktor a sok jelentkező közül pl Paks-ra is, mert tudja, hogy az orosz haderőnek nincsen párja, és így akart esetleg "hízelegni" Putin-nak?

Figyelt kérdés
Szerintem jól teszi, hogy orosz barát politikát folytat. Nagy a szájuk az amcsiknak egy másik kontinensről, de lennének az oroszokhoz közel mint mi, tengerhatár nélkül, akkor már közel sem lenne ekkora a csipájuk. Lengyelországban és Romániában (ahol NATO hadiszállásokat létesítenek a közelgő orosz veszély ellen) rendesen félnek az emberek, mindennapi téma köztük, ezt onnan tudom, hogy járok internacionális rendezvényekre
2014. dec. 22. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%
Remélem térdre kényszeríti Putyin Amerikát és az EU-t. :)
2015. jan. 24. 16:58
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

# 11

Amúgy mi is az EU része vagyunk, de azért kösz, hogy drukkolsz.

2015. jan. 24. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:

#11-es vagyok:

Magyarországon élek én is. Szerintem tökéletesen megérné akár egy durva válság is azt, hogy megszabaduljunk az EU-tól és az amerikai befolyástól, illetve "egyéb elemektől". :)

2015. jan. 24. 17:10
 14/15 anonim ***** válasza:

# 13

Költözz keletre, ott nincs EU. Majd rájössz...

2015. jan. 24. 17:16
 15/15 Rubicon87 ***** válasza:

"Remélem térdre kényszeríti Putyin Amerikát és az EU-t. :)"

Ne reméld, nem fogja. Az orosz hadsereg a fasorban sincs az amcsikhoz képest. Amerika továbbá szuperhatalom, míg az oroszok regionális.

2015. jan. 24. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!