Ha, Orosazország megindúlna egész európát bedarálná?
Minap olvastam a legbenfentesebb NATO tábornok alátámasztva nyilatkozta [link]
Megjelent a magyar honvédségben is [link]
Lehet jogosan félnek az EU-ban Putyintól ?
Egész Európát betudná darálni ! Minek? igyis őknek van a legnagyobb területük... Meg nekik is egyszerűbb lenne az Ázsii országokat elfoglalni ez alatt Kazahsztánra,Üzbegisztánra, Kirgisztán , Tandzsikisztán , Afganisztán , Türkemisztáng, Mongólia ,Pakisztán ( nem okozna gondot neki )talán még India sem
Ezek szinte mind szegény országok ... Ugy értem nem tudnának vinan szirozni egy háborút , de az oroszok tudnának ...... Ezekkel egyszerűbb dolga lenne , mint az európaiakkal ..
a nagyhatalmak háborúra készülnek. Mindenki fegyverkezik mint állat nem csak az oroszok
Ezaz, hogy ha megnézed a politikát a NATO szankcionálja meg fenyegeti az oroszokat, de ha azok visszadumálnak meg hadgyakorlatokat csinálnak, akkor a NATO is behúzza a farkát és meghátrál politikailag is. Ez szerintem sokat jelent !
Pont egy ilyen NATO-s tábornok kijelentése is ezt erősíti meg
Az egész kontinenst nem tudná, ha más nem, az USA megállítaná őket.
A magyar-orosz "meleg viszony" ugyanazt jelentené, mint 45-ben. Megérkeznének az oroszok, és "felszabadítanának" minket, ahogy szokták. Értsd: amit lehet, ellopnak, a civilek egyik felét agyonlövik, a többit viszik málenkij robotra, és a többi. Köszönöm, ebből nem kérnénk, egyszer ezt bőven elég volt átélni.
A skandináv államokba kicsit beletörne a bicskájuk. Anno 39-ben a kis létszámú, rosszul kiképzett, gyengén felszerelt finn csapatok konkrétan szarrá verték a Vörös Hadsereget a Mannerheim-vonalnál, akik pedig többmillió katonával támadtak. Csak Tyimosenkó tudott végül győzni, de az egész országot ő se tudta elfoglalni.
Atomfegyvert meg senki nem vetne be. Nem egy sugárfertőzött romhalmazon akar uralkodni senki - adják meg magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!