Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A hozzáértőknek mi a véleményü...

A hozzáértőknek mi a véleményük a Célkeresztben magazinról?

Figyelt kérdés

Azért kérdem, mert a kezdetektől fogva nézem, és az elején sok szidalmazó, fikázó hozzászólás volt a videóknál, amiket töröltek. 1-2 azért maradt. Azok a kritikák megalapozottak voltak vagy nem ?

Egy-két "problémás" hozzászólás a videók alól:

"Nem szeretném megbántani a felderítőinket, de a civil életben, leszerelt katonák által képzett és autodidakta módon felkészülő milsim airsoftosok, jobban mozognak terepen mint ők, akiknek ez a hivatásuk. Elhiszem, hogy Hende Csabáék lenyúlják a honvédség fejlesztésére szánt pénzeket, de, ha az életem függne attól hogyan vagyok felszerelve és kiképezve, biztosan többet tolnék ebbe a történetbe, mint ezek a srácok. Ez a videó, arra volt jó, hogy megmutassa, már felderítőink se nagyon vannak. Tisztelet a kivételeknek!"

"Uraim! Nem szégyen valamihez kevésbé érteni, de az viszont igen, ha hülyeséget állítunk szakembernek bemutatva egy olyan műsorban amelyet katonának vágyó fiatalok is néznek! Ezen srácok előtt egy felderítő szds véleményformáló és leutánozza azt amit látott. Egy pillanatig sem a rendelkezésre álló nyeles kotlár az ami zavar, ámbár több katonás/ túrás edény adott a piacon, de a bemutatott víztisztítási praktika több olyan sebből vérzik amely önveszélyes lehet és akár a küldetés végét is jelentheti. MIndamellett, hogy szimpatikus az szds azt kell, hogy mondjam: remélem a harcászathoz jobban ért. "

2014. dec. 17. 15:29
 1/2 anonim ***** válasza:

az első kommenthez annyit szólnék hogy kiváncsi vagyok hogy ezek az airsoftosok akik reggel kimennek 10kor este meg haza 9kor képesek lennének e ezt csinálni napokig, akár hetekig? kritizálni a legkönnyebb. de a mélységiek sokszor napokig akár hetekig kinn lehetnek a zord időjárásba magukra utalva minden szempontból és így is elvégzik a munkát.

az ilyen kommentekre nem kell odafigyelni. ha reális véleményt akarsz hallani a mélységiekről akkor keress hozzáértőt (megjegyzem nem nehéz) de ne az ilyen kommentekből tájékozódj.

a pénz? kevés. a félszerelés? sz*r de hogy a kiképzés is az lenne? na ezaz ami nem igaz.

2014. dec. 17. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:

A sorozat korrektül bemutaja amink van.

A második kommentelő nem tudom milyen értékrendszer alapján állította össze azt a nagyívű semmit mondást, amit leírt.

Az első komentelő meg nem tudom miről beszél. Magyarország legjobb felderítői, akiket elsőnek küldenek mindenhova, a bercsényisek. Kipróbálnám, bocs már kipróbáltam, igaz nem airsoftban hanem paintballban, hogy milyen jó egy kmz-ssel paintballozni, és az biztos, hogy akármennyi ideje airsoftozik valaki, egy igazi fegyverrel esélye nincs ellene. De szerintem semmillyen fegyveres testületnél dolgozó ellen, akármennyire jól mozog. a kmz felszerelése, kiképzése világszínvonalú, igen világszínvonalú.

2014. dec. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!