Civil diplomával a Honvédségben? Bővebben alant.
Milyen diploma?
Harcoló alakulathoz meg bekerülni tiszti beosztásba az nem csak úgy van.
Valamit le kell hozzá rakni az asztalra.
Közgáz. Alakulatnál kell jelentkezni? Hol hirdetik meg a beosztásokat?
A letenni az asztalra az azt jelenti, hogy legénységi állományból kell felküzdeni magát a delikvensnek?
Szerintem nincsenek harcoló alakulatok a honvédségnél, de ha lennének akkor épeszű ember nem kívánkozna oda, de ez csak az én privát véleményem. Legfeljebb külszolgálat, ha erre érted hogy harcoló, de nem ott fogsz kezdeni az biztos. Hogy is tudnál ilyen körülmények között embereknek parancsolni, amikor magad sem tudod mit kellene csinálni? :)
Pár évet lehúztam tisztként ebben a szervezetben, nem fogom összetörni az álmaid, de annyit mondhatok hogy nem olyan mint amit most elképzelsz magadnak.
Közgazdasági diplomával most pályakezdőként talán el tudsz helyezkedni egy normális cégnél, de ha pár évet lehúzol a honvédségnél akkor már igen nehéz lesz elhelyezkedned, mert pályakezdő sem leszel, meg az akkorra elvárt gyakorlatod sem lesz meg, így teljesen hazavágod a diplomád.
Tudom miről beszélek, én is pont így jártam.
Egyébként a toborzó irodában érdeklődj, pontosan erre találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!