16 éves vagyok, nem vagyok hülye. Nagyon nagy eséllyel nyakunkon a 3. Vh. Mekkora az esély? Egyébként inkább főbelövöm magam minthogy végigéljem.
42 éves vagyok, már általános iskolában arról beszélgettünk, hogy a nyakunkon a 3. világháború.... aztán csak nem akar elkezdődni.
Szerintem most nem igazán van rá esély, valószínűbb hogy elcsap egy autó, egy szórakozóhelyen bedrogoznak és kirabolnak//megerőszakolnak/megkéselnek.
"16 éves vagyok, nem vagyok hülye"
-Mégis felteszel egy hülye kérdést amit már több mint 100 ember megkérdezett itt.
Egyik nagyobb hatalomnak sem érdeke egy világháború,azt az országuk sínylené meg.
1.Az orosz nép éhenhal,ha nem kap Európából kaját a háború miatt,mert egyenlőre Európa próbál semleges maradni,de inkább az USA felé húz.
2.Az USA el van adósodva Kínának,bármikor követelhetik tőlük az összeget egyösszegben,amibe még az USA gazdasága is belerokkanna.
3.Kínának nem célja az USA csesztetése,mivel rengeteg gazdasági szál fűzi hozzá őket ,így eleve ellavíroznak egymással,az USA az adósságát szépen törlesztgeti Kínának,de bizalmatlanul tekintenek egymásra.
4.Oroszország és Kína sem valami bizalmas szövetséges,mindig fél szemmel figyelik a másikak tevékenységét,de inkább csak kereskedelmi megállapodásaik vannak,minthogy szövetségről beszéljünk.
Összegezve,senkinek nem érné meg a háború,mert milliók/ha nem milliárdok halnának meg,és esetlegesen a feltörekvő nagyhatalmak vennék át a jelenlegi nagyhatalmaktól a vezetést,mivel a hadban álló országok gazdasága belerokkanna a háborúba,de az megint fontos,hogy az egész világ megsínylené a dolgot,mint a válság kezdetekor.
Egyszóval: gazdasági világháború már régóta van,de olyan háború,mint amilyen az I,és a II. volt,olyan sosem lesz többet énszerintem,az okokat lásd feljebb.
"16 éves vagyok, nem vagyok hülye. "
Elmebeli állapotod meghatározása az OPNI-ra tartozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!