Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi van a Palesztin izraeli...

Mi van a Palesztin izraeli háborúval, nagyon hallgatnak?

Figyelt kérdés
2014. okt. 4. 23:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Nem, elozo!

A haboru folyaman 11 tuzszunet volt, ebbol 11-et megszegett a Hamasz. Amikor mar kepesek voltak a gozos agyukkal is felfogmi, hogy mit vesztenek, nos akkor lealltak.

De ugy is lehet kerdezni, hogy mitol van tuzszunet? Vakasz: mert a Hamasz rajott, hogy mit veszit az Izrael elleni tamadassal.

2014. okt. 6. 06:51
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
Es azt is eszedbe juttatom, hogy ha a Hamasz nem tamadta volna meg Izraelt, akkot egyaltalan NEM LENNE SZUKSEG Gaza helyreallitasara.
2014. okt. 6. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves 62-es. Én tényeket írtam. Fegyverszünetet kötöttek, és fegyverszünet van. Nem lényeges, hogy korábban kik hogyan szegték meg, mert évek óta háború van a térségben, most csak az érdekelte a kérdezőt, hogy most mi a helyzet.

A másik, hogy ezt a 2020-at sem én találtam ki. Te viszont fájdalmasan nyomod itt a dumádat, hogy a Hamász így meg úgy. Akkor nézzél képeket légyszíves, hogy mit is csinált az IDF Gázában. És nézzél képeket lerombolt izraeli városokról? Ja, hogy olyan nincs? Hol volt arányos ez a válaszcsapás?

2014. okt. 6. 22:19
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Crisopher, ti akarjatok elmosni a Hamasz felelosseget, es Izraelt probaljatok meg hibaztatni. Pedig:

1. A hamasz raketakkal tamadta Iztael CIVIL LAKOSSAGAT. Hogy a Hamasznak nem nagyon sikerult a gyilkolas, az nem toluk fuggott, hanem a zsidok eszetol, akik kitalaltak a vaskupolat. A Hamasz AKART GYILKOLNI.

2. A haborunak a Hamasz szerint 1200 palesztin civil aldozata volt. HAMASZ HARCOS EGYETLEN EGY SEM ESETT el a haboruban. Legalabbis a Hamasz nem jelentette. Ket eset van tehat:

a Hamasz hazudik, es az 1200 halott egy resze nem civil, hanem katona,

vagy nem hazudik, es tenyleg nem estek ek hamasznyikok, de akkor hol voltak a hos hamasz harcosok? Egerlyukban vagy patkanylyukban?

2014. okt. 6. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Ami a rombolást illeti, ha nem is ugyanakkorát, de megközelítõleg akkora rombolást okoztak Izraelben a hamasz rakétái, mint az izraeli támadás Gázában. Csak Izrael nem minden lerombolt, felgyújtott épület fotóját teszi fel a netre, a hamasz meg mindet többször és felturbózva.

Hamasz fegyvereseket meg azért nem látsz, mert amelyik fotós megpróbálta, attól elvették ( és akkor szerencsésen megúszta ). Errõl is eleget olvashatsz, ha kersed.

2014. nov. 20. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!