Mit kell tudnia az újonc pilótának ahhoz, hogy F-22-esre kerülhessen és ne hagyományosabb típusra (F-15 / F-16)?
Direkt kötsz bele az állampolgárságba ?
Az amerikai állampolgárságot az USA-ban születéssel szereztem meg, a magyar állampolgárságot meg a szüleim révén. A szüleim csak 3 évig dolgoztak ott (és az idő alatt születtem), azután hazajöttek.
Komolyan nem értek néhány embert aki itt kérdez... Úgy gondolják, hogy az itteni válaszolók mindent tudnak, mindenről? Mégis erre a kérdésre a választ honnan kéne tudnia itt bárkinek is?!
Egyébként kicsi az esélye, hogy átmész az alkalmasságin. Nem feltétlen elég, hogy tökéletes kondiban vagy, tökéletes a látásod, stb, még a magasságkorlátozásnak és hasonlóknak is meg kell felelned. Emellett egy egy-két generációra visszanyúló amerikait szívesebben felvesznek, mint téged.
Először az USAF honlapján néztem körbe, de ott nem tettek különbséget F-15-ös és F-22-es pilóta között, mindkét típusnál "ugyanazok" voltak a követelményei. Aztán írtam emailt a toborzó irodának, de egy hét alatt nem sikerült választ írniuk.
Utána a google-el próbáltam választ találni, ott sem találtam használható dolgot, így legvégül maradt ez az oldal. Azért maradt ez, mert gondoltam (és gondolom), hogy van itt olyan, aki a szolnoki repülőtiszti főiskola hallgatója. Tudom, hogy az illető, aki odajár, az itthon fog szolgálni, de mivel repülős ill. jó oktatói lehetnek, ezért használható az ilyen kérdésnél.
Azért vagy nevetséges, mert először juss már el oda, h vezettél F-16-ot aztán kezdj el ilyenekbe gondolkodni.
Vagy legalább juss be, valszeg majd ott minden kérdésre választ kapsz...
Egyébként meg valszeg nagy különbség nincs, annyi, h melyik alakukathoz kerülsz.
Egyiknél ez, másiknál az van rendszeresítve.
Gondolom az F-22 jobb, így az az eliteké, akik gondolom nem a semmire kerültek oda, hanem levezettek pár órát F-16-n meg már bizonyítottak.
Kérdezd meg inkább itt. Sokkal több amerikai látogatja azt az oldalt, mint ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!