Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért van minden harmadik...

Miért van minden harmadik napon 3. VH-s kérdés?

Figyelt kérdés
Megkérdezik egyszer, aztán a hét további részében megkérdezik még hatvanszor ugyanazt.
2014. szept. 22. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért, hogy ezt megtudd kérdezni! :D
2014. szept. 22. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

2: Mondja ezt az, aki szintén kiírja ugyanazt a kérdést naponta.

Kérdező, örülj neki, hogy csak háromnaponta írják ki, mert amikor izgalmasabb volt még, akkor naponta 20x is feltették pont ugyanazt a kérdést.

2014. szept. 22. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Átértelmezik azt, hogy "gyakorikérdések".
2014. szept. 22. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ők a háttérhatalom vagy az Illuminati emberei. Azért írják ki gyakran, hogy az agyunkba férkőzzenek ezzel és majd a bevonzás törvénye miatt be is fog teljesedni...

Amúgy szerintem azért születik meg néhány kérdés hetente többször, mert lusták használni a keresőt kérdés feltevés előtt...

2014. szept. 22. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert ha minden nap megkérdezel valamit, akkor előbb utóbb be fog következni, és akkor majd lehet azzal jönni hogy "Én megmondtam".
2014. szept. 23. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!