Az izraeli F-15C-k mennyire különböznek az amerikai F-15C-ktől?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert több olyan képet láttam, amin együléses (!) izraeli F-15-ösök vannak levegő-föld fegyverekkel (irányított, irányítatlan bombák, rakéták) megpakolva, ezzel szemben amerikai F-15C-ken még sosem láttam JDAM-et vagy más levegő-föld fegyvert.
Több MFD (3) lehet náluk a pilótafülkébe pakolva, úgy mint a Strike Eagle-nél ?
2014. szept. 20. 21:41
1/2 anonim válasza:
Lehet azért nem láttál ilyen amcsi képet, mert ők nem egészen arra használják. Ott a légierőben akad pár bombázó, de az F-15 fénykorában még aktívak voltak az F-111-ek is...
2/2 anonim válasza:
Az Izraeli gépeket szerintem telepakolták a maguk által fejlesztett rendszerekkel, ebben Izrael mindig az élen járt.
Tudtommal az "alap" F15C-ket csak vadász feladatokra használják, támadó feladatnál ők nyújtják a légi fedezetet a vadászbombázók számára. Utóbbi feladatokra meg ott az F15E, ami ugye 2 üléses, és 2 ember között jobban megoszlanak a feladatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!