Szerintetek lesz háború Oroszország és Ukrajna között ami minket is bevonna? Vagy esetleg kitörhet a 3 -dik világháború?
Oroszország és Ukrajna között már most is folyik a háború.
Becslések szerint ezer orosz katona harcol Kelet-Ukrajnában és már 80 elesettje is van az orosz hadseregnek.
Nem lehet kizárni, hogy a jövőben fokozódik az orosz jelenlét és megindul a nyílt invázió.
A háború azonban csak helyi háború marad Kelet-Ukrajnában. A NATO-EU közvetlen módon, a hadseregeivel nem fog beavatkozni, így Magyarország részvétele is kizárható.
Nem tudom, hogy lesz-e, de a biztonság kedvéért azért átnéznek a román, szlovák és magyar katonák egyet gyakorlatozni:
és hamarosan érkeznek az amerikai katonák is, szintén csak gyakorlatozni egy "háborús országba":
(Kicsit irritáló módon fogalmaztam amiért bocsánat, de a tények azt sugallják nekem, hogy a nyugatiak erőteljesen provokálni szeretnének és nem volt elég a szankció)
Utolso, ezek arvizvedelmi gyakorlatra mennek, olvasd el.
Amugy tenyleg kezd unalmas lenni a kerdes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!