Ha középfokú végzettségem van, akkor egyből őrmesteri rangot kapok, ha belépek a seregbe?
Nézegettem a Magyar Honvédség honlapján a rangokat és a hozzájuk szükséges iskolai végzettséget.
Gondolom nem jól értelmezem, hogy kiképzés után egyből őrmesteri rangra emelnének, mert van egy érettségim.
Hogyan működik ez pontosan, mennyi időt kell eltölteni, hogy előrébb juthassak.
Ha pl: felsőfokú végzettségem van a civil szférából akkor gondolom nem ér annyit, mintha katonai végzettség lenne.
Viszont ha belegondolunk biztos, hogy nem kell fél éveket eltölteni minden rendfokozaton, mert 80 évesen se lenne Vezérezredes az emberből.
Várom a válaszokat!
20:52 azért valljuk több eszed neked sincs mint amennyi látszik. Itt mindannyian tudjuk, hogy mindezeket meg fogja kapni a kopasz 10 centiről a pofájába ordítva is. Te nem tudod.
Nemrégiben rinyált épp egy ismerősöm, mikor a kislánya rendőrnek jelentkezett és az iskolában a fekvőtámaszt szabálytalanul nyomta odalépett a kiképzőtiszt és kirúgta a kezét. A kislánynak meg zúzódott az arca. Szal anyuka meg elkezd rinyálni, de hát ez egy törékeny kislány...
Akkor nem kell odamenni. A fegyveres erők nem jótékonysági intézmény, nem közmunka, nem fér ott el még egy hülye a többi közt, hogy addig se az utcán csellengjen. Az menjen oda aki végig is csinálja!
A kopter hadd szokja meg, hogy senki sem fogja megkérni, hogy mélyen tisztelt kopter úr szíveskedjék kitakarítani a budit, hanem parancsot kap amit köteles végrehajtani, és már az első napokban leordítják a kopasz fejbőrét.
Mennyi bunkó ember van itt...
Ti ettől érzitek menőnek magatokat, hogy leírjátok százszor, hogy kopter és kopasz?
Gratulálok a szánalmas viselkedéshez.
"Ti ettől érzitek menőnek magatokat, hogy leírjátok százszor, hogy kopter és kopasz? "
Nem, ettől te érzed magad menőnek, hogy olyasmibe ütöd az orrod amihez nem értesz.
"Nem, ettől te érzed magad menőnek, hogy olyasmibe ütöd az orrod amihez nem értesz."
Ez egy kérdés-válasz oldal ahol többnyire emberi hangon szoktunk társalogni. Nem egymás gyalázásának az oldala. De te ehhez tényleg nem értesz, hiába is magyaráznám mi az egymás iránti tisztelet meg egyebek.
"Mennyi bunkó ember van itt...
Ti ettől érzitek menőnek magatokat, hogy leírjátok százszor, hogy kopter és kopasz?
Gratulálok a szánalmas viselkedéshez."
Én sem értem, hogy mit emberkednek itt.
Remélem, hogy azért hajtogatják, hogy kopasz, kopter stb, mert idióta 10 éves magyarellenes cigánygyerekek.
De sajnos a valóság azt mutatja, hogy a magyar se normális, ha elmúlt 18 az se garancia rá.
Értem én, hogy a kiképzőtiszt nem egy barátságos ember, de ha feltűnt volna nem vagyok kiképzésen, csak egy pár egyszerű kérdést tettem fel!
Nem csodálom, hogy ilyen a hangnem. Értelmes, érző ember nem megy hivatásos gyilkosnak.
Kérdező, javaslom te se menj. Többre is viheted, mint hogy az legyen a célod, hogy minél több emberrel bunkózhass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!