Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Régi magyar dicsőséges sereg?...

Régi magyar dicsőséges sereg? (többi lent)

Figyelt kérdés

Milene ha egy új kormányfő lenne és ő ujá szervezné a magyar honvédséget legalább olyan szintűre mint francia/németország

és talán megeshettne így az hogy nem az első 48 órába foglaljanak el esetleg még meg is védenénk magyarországot?

Nektek erről mi a véleményetek?

#honvédség #Új sereg
2014. aug. 27. 22:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező beteg, képzelt világban él.

Ahelyett, hogy igyekezne békében személyes sikereket elérni, háborút prédikál, vért, fájdalmat és halált.

Aberrált betegnek tartom ezért.

2014. aug. 28. 14:17
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy ki vagy de azt tudom hogy nincs igazad.

Először is én nem azt írtam hogy háborúzunk hanem azt hogy legyen egy kisebb sereg ami megvéd.

Másodszor meg meg néznélek amikor téged is ki küldenének és egy nissan-al kéne menned például egy orosz páncélozott gépkocsi ellen. :D

2014. aug. 28. 14:38
 23/23 anonim ***** válasza:

#14-nek üzenem, hogy össze kéne vetni Ukrajna és Magyarország helyzetét. Rögtön kiderülne, hogy Ukrajnának 6 évvel ezelőtt is volt gondja, a mai is abból származik. Nekünk is van gondunk, de nem ilyen természetű.

Egyébként megnézem a szuper hadseregünket, amikor egy Ukrajna méretű hadsereg idejön. A többiről már nem is beszélve. Talán meg kéne érteni, ha a pincsikutyát a medve megtámadja, akkor annak egy értelmes lehetősége van: kicsike lyukba bebújni. Nekünk még ez se lenne.

Más: ha már hadsereg, azt is észre kéne venni, hogy nem szokás országokat csak úgy megtámadni, ha mégis, nem a gyalogság jön ide, hanem a rakéták és drónok.

Azt már meg sem merem említeni ennek a közönségnek, hogy egyelőre Ukrajnát se támadta meg senki, főleg nem az oroszok. Ők legfeljebb hátországot, meg fegyvert adnak.

2014. aug. 28. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!