Régi magyar dicsőséges sereg? (többi lent)
Milene ha egy új kormányfő lenne és ő ujá szervezné a magyar honvédséget legalább olyan szintűre mint francia/németország
és talán megeshettne így az hogy nem az első 48 órába foglaljanak el esetleg még meg is védenénk magyarországot?
Nektek erről mi a véleményetek?
"Nem értem. A régi dicsőségünk ugyan miért késelne az éji homályban?"
Mégis miféle kérdés ez?
Természetesen azért késel, mert Viktort sokan bántják meg!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0khxvHnGUWc
Több tiszteletet a warnyuggereknek!!!
"Mégis ki a jó franctól kéne megvédeni itt Európa közepén?"
Aha, ezt a kérdést fel lehetett volna tenni ugyanúgy pl 6 éve az ukránoknak, amikor még senki sem sejtette, hogy beüt a krach, ma meg a hadseregnek köszönhetik, hogy az ország fele nem szakadt le csak úgy és adta be a csatlakozási kérelmet az Orosz föderáció felé. Ne legyél naív senki sem sérthetetlen.
Gratulálok, a példás mentalitáshoz, mindenkinek ilyen kéne. Ugyan nem támad meg senki, kell a francnak a hadsereg, sőt nem is kell nekünk honvédség töröljük el.
Egyetértek a kérdezővel, de az ötös is mond valamit. példát vehetnék az izraeliakról.
Én azt mondom, hogy kipróbálhatnánk a Jobbikot, nem tudom, hogy vagytok vele, de minden ismerősöm utálja Orbánt, de akkor ki választja meg?
Trombita harsog, dob pereg,
Kész a csatára a sereg.
Előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!