Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Régi magyar dicsőséges sereg?...

Régi magyar dicsőséges sereg? (többi lent)

Figyelt kérdés

Milene ha egy új kormányfő lenne és ő ujá szervezné a magyar honvédséget legalább olyan szintűre mint francia/németország

és talán megeshettne így az hogy nem az első 48 órába foglaljanak el esetleg még meg is védenénk magyarországot?

Nektek erről mi a véleményetek?

#honvédség #Új sereg
2014. aug. 27. 22:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Suttyó libbantak.
2014. aug. 27. 23:23
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

"Nem értem. A régi dicsőségünk ugyan miért késelne az éji homályban?"

Mégis miféle kérdés ez?

Természetesen azért késel, mert Viktort sokan bántják meg!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0khxvHnGUWc

Több tiszteletet a warnyuggereknek!!!

2014. aug. 27. 23:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Kedves második láttom te is csak azért élsz ebben az országban mert nincs pénzed kiköltözni ém valamilyen szinten normálisan élek nem vagyok jobbikos de szeretem ezt az országot ha ingyen kitelepedhetnék az usába akkor is inkább maradnék ennél sokkal szarabb helyeket is védtek már. De ha neked ez egy putri akkor én egy putriért is harcolnék.
2014. aug. 28. 00:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Mégis ki a jó franctól kéne megvédeni itt Európa közepén?"

Aha, ezt a kérdést fel lehetett volna tenni ugyanúgy pl 6 éve az ukránoknak, amikor még senki sem sejtette, hogy beüt a krach, ma meg a hadseregnek köszönhetik, hogy az ország fele nem szakadt le csak úgy és adta be a csatlakozási kérelmet az Orosz föderáció felé. Ne legyél naív senki sem sérthetetlen.

2014. aug. 28. 00:38
 15/23 t_GaRami_a ***** válasza:
100%

Gratulálok, a példás mentalitáshoz, mindenkinek ilyen kéne. Ugyan nem támad meg senki, kell a francnak a hadsereg, sőt nem is kell nekünk honvédség töröljük el.

Egyetértek a kérdezővel, de az ötös is mond valamit. példát vehetnék az izraeliakról.

Én azt mondom, hogy kipróbálhatnánk a Jobbikot, nem tudom, hogy vagytok vele, de minden ismerősöm utálja Orbánt, de akkor ki választja meg?

2014. aug. 28. 01:27
 16/23 anonim ***** válasza:
Fel kell állítanunk egy erős hadsereget.
2014. aug. 28. 06:01
 17/23 anonim ***** válasza:

Trombita harsog, dob pereg,

Kész a csatára a sereg.

Előre!

2014. aug. 28. 07:12
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Állítsatok fel egy Mordorhoz méltó hadsereget!!!

[link]

2014. aug. 28. 08:14
 19/23 A kérdező kommentje:
Na láttom hogy sok válasz érkezett ami között van sok értelmes és pár db értelmetlen azért köszi a válaszokat.
2014. aug. 28. 11:12
 20/23 A kérdező kommentje:
Ja és szerintem ha nem lenne ez a sok államadóság(politikusok)és végre lenne egy erős gazdaságunk akkor azok az emberek akik el hagynák magyarországot valószínűleg vissza jönének.(minden bizonyal)
2014. aug. 28. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!