21/29 anonim válasza:
De amikor elkezdte vágni azt csak érezte, legalább egy nagyobb baltával tette volna!
22/29 anonim válasza:
Es az hogy egy embernek levagjak a fejet kinek okoz oromet,vagy perverziot?Senki ne mondja nekem hogy elvezet nezni egy ilyen borzalmat!Nagyon nagy istenek alltkertje,de meg tobb benne a beteg allat!!
23/29 anonim válasza:
Szerintem youtube-on meg lehet nézni.
24/29 anonim válasza:
Atombombát az összes ilyen féregre.Szerencsétlen ember :( mi a tökömnek kellett annak is oda mennie hősködni? :(
25/29 anonim válasza:
az USA-tól nem messze, Mexikóban szinte hetente történnek ilyenek (drogkartellek közti leszámolás) egyszer láttam egy ottani lefejezést... életlen bicskával... ahhoz képest az IS nagyon humánus módon csinálta. :SSS
26/29 anonim válasza:
De Foley nem egy bűnöző volt,nem egy drogkartell tagja hanem egy egyszerű,és ártatlan fotó riporter...
27/29 anonim válasza:
Lefejezték a második túszt is.
28/29 anonim válasza:
A szomszédban, Mexikóban így megy ugyan ez: [link]
FIGYELEM! Tényleg csak az nézze meg, aki rotten.com-on szocializálódott, én majdnem kidobtam a taccsot tőle. Elmebeteg, elborult állatok vannak mindenhol. Ehhez képest az IS nagyon humánusan járt el...
29/29 Selig válasza:
Milyen beteg állat lehet az, aki egy lefejezést mutató vidó után annyira érdeklődik, még arra is veszi a fáradságot, hogy itt felteszi a kérdést. Elképesztő..............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!