11/29 anonim válasza:
Amerika elkövette azt a hibát hogy kultur népnek tartotta azt a kecske pasztror iszlám söpredéket. Ez nem Németország ahol elég volt csak két veszett háború, egy Marshall segély és minden ment a maga kulturált útján. Ezeket a kecske pásztorokkalúugy kell bánni mint az állatokkal. Ha veszélyes akkor kasztrálják.
12/29 anonim válasza:
31%-os le lett pontozva, de tényleg van benne valami. Tele vele az összes hírlap, portál, azt meg nem mutatják hogy ezek az állatok hogyan gyilkolják halomra a saját fajtájukat.
Mondjuk vannak annyira primitívek, hogy nem értik meg, hogy ezzel a fajta erőszakkal csak még jobban felhergelik maguk után az embereket, és azt érik el, hogy ki lesznek irtva egytől egyig.
13/29 anonim válasza:
Ki kell írtani a mocskokat, sanyargatták a középkorban eleget a kereszténységet, most újra azt akarnák, csak kicsit felcserélődtek az erő viszonyok, és most már nem kardokkal megy a keresztes hadjárat, hanem atommal! Pusztuljon az iszlám!
14/29 anonim válasza:
Agyatlan arab barmok, mocskos népség, de ahogy nézegettem az egyéb videomegosztó oldalakat, valahogy az egyenlítő menti országokban vannak ennyire primitív állatok.
Mexikóban, Szíria, India, Afganisztán, stb.stb...
15/29 anonim válasza:
sokan likeoljáááák a féééccccbbuuukkoooonnnn...
16/29 anonim válasza:
nem olyan kultúra kétségtelen mint mi.. de nézzük csak meg mi is hátráltatta a fejlődésüket a civilizáltabb magatartás felé, és honnan is ered mérhetetlen gyűlöletük a nyugati kultúra irányába! Csak annyit mondok gyarmat...
17/29 anonim válasza:
És amit ők csináltak a kereszténekkel 500-600 évvel ezelőtt ? Megkapják amit érdemelnek!!!!!!!!4
18/29 anonim válasza:
Én láttam egy képet, amin vér is fröccsen a nyakából, amikor elvágják, szóval amit egy előző hozzászóló linkelt, az egy vágott verzió lenne? Vagy a kép, amit láttam, csak szerkesztett? Nem volt valami nagy, és kinagyítani sem tudtam, úgyhogy lehetséges... Ki tud még erről?
19/29 anonim válasza:
Egyébként mennyit szenvedhetett szegény, mire azzal a kis konyhakéssel levágta a fejét, legalább egy nagyobb dologgal csinálta volna. Atomot kéne rájuk dobni!
20/29 anonim válasza:
A vérveszteség és a sokk miatt másodperceken belül elvesztette az eszméletét így sokat nem szenvedett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!