Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért szállítanak tankokat az...

Miért szállítanak tankokat az éjszaka közepén Pesten?

Figyelt kérdés
Az előbb haladt el a Hungária körúton egy konvoj.
2014. aug. 19. 01:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hungária körúton van a Zrínyi laktanya (Volt Zrinyi nemzetvédelmi egyetem, jelenleg NKE-HHK) Ahol ezerrel gyakorolják a tisztavatást. Szerintem ehhez lehet köze.

Habár tankokat (egyébként harckocsi) inkább vonaton szállítanak, és nem teherautón. 80%-ba inkább a saját talpukon mennek a kinézett helyre a lánctalpasok.

Tehát valószinü csak szimplán az egyetemre vitték/az egyetemről hozták őket.

2014. aug. 19. 10:50
 12/16 anonim ***** válasza:
tankot minek hoznának be a városba? aug 20-ra készülnek ennyi!
2014. aug. 19. 11:13
 13/16 anonim ***** válasza:

A régi mániám

tankkal végig menni a stefánián :D

franc tudja

2014. aug. 19. 23:24
 14/16 anonim ***** válasza:

BP-re már máskor is vittek be tankot ilyen olyan okokkal https://www.youtube.com/watch?v=J4_YL4dVIf0&list=FLNuBfxoSB_..

ezek a tankok a Mátyásföldi anyagellátó bázisba mennek újrakonzerválásra

EZT a baromságot meg fejezzük be hogy Ukrajnába visszük ki a tankokat KATONA ISMERŐSÖMTŐL TUDOM AKI PAKOLT:

1. ezeket a tankokat még anni ukrajnától vettük szóval eléggé érdekes lenne hogy vissza vennék

2 a tankok lekonzerválása miatt a motor és egyébb mozgáshoz szükséges alkatrészek nem voltak bent a tankba ( hogy ne rohadjanak bele ) szóval hogy ezek a tankok újra működőképesek legyenek állapottól függően 50-300 millió ft kéne, az ukránoknak van csaknem 1000 harckocsijuk amiből 400 egyből hadrafogható és még közel sem vesztettek annyit hogy vásárolni kéne ( ellen szemben a légierejük elég látványosan megcsappant )

2014. aug. 20. 21:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez sem lehet mai felvétel! Az a Kraz, meg talán Maz(?, elég rossz minőségű a felvétel), nem épp mai darabok. De a felvezető G Astra sem.
2022. aug. 10. 11:27
 16/16 anonim ***** válasza:

2010. nov. 24.-én lett feltöltve a videó.

Ma 2022. aug. 10.-e van.

Érdekes lenne, ha mai darabok lennének a felvételen.

2022. aug. 10. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!