Magyarország egyszer meg kezdi a terjesztkedés? és ha igen meik országokat támadnánk?
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 07:45
1/10 anonim válasza:
Egyszer biztos, lehet 2000 év múlva más világrend lesz, a jövőbe meg senki nem lát...de ez a nap valószínűleg nem a közeljövőben lesz.
2/10 anonim válasza:
A kérdező egyszer meg kezdi az általános iskola harmadik osztályát? És ha igen, be fejezi azt 10 éven belül?
3/10 anonim válasza:
A Ferenc József Föld visszaszerzésével kezdünk, a legyengült Oroszország ellen a felújított Lakinger Béla zsebcirkáló elegendőnek tűnik a hadművelet sikeres lebonyolításához.
4/10 anonim válasza:
Hofinak mindig igaza volt. Egyszer azt mondta, hogy meg kell támadnunk Ausztriát, aztán gyorsan megadni magunkat.
5/10 anonim válasza:
4-es, ja, akkor legalább normális vezetése lesz az országnak :D
6/10 BlackSword válasza:
Majd akkor ha Oroszország megtámadja és maga álá gyűri a NATO-t, és az offenzívájuk veszélyezteti Liszabont... Sőt New York-ot, akkor elindítjuk a tankjainkat -mind a 15-öt- és visszakergetjük őket az Uralon túlra...
7/10 anonim válasza:
Nem meik, hanem meLYik.
Egyébként, nem fogunk terjeszkedni. A nemzetállamok kora lejárt. Nagy tömbökben kell gondolkodni, mint például az USA, vagy az EU.
8/10 anonim válasza:
Én is támogatnám a terjeszkedést, nevezetesen hogy a terjeszkedés híveit összegyűjtenénk egy nagy intézetbe, ahol szakszerű orvosi ellátást kapnának napi háromszori étkezéssel, és délutánonként kiengedném őket egy legelőre sétálni, gondolkodni, no meg okosodni.
:)
9/10 anonim válasza:
Én tudom, hogy a Pirézek nagyon a bögyünkben vannak, Szerintem tök mindegy milyen párt lesz hatalmon, őket kegyetlenül leigázzuk....csak megvárjuk míg az olyan hősjelöltek mint a kérdező betöltik a 18. életévet.
10/10 anonim válasza:
Mégis mivel kezdené meg? Ezzel a három kiöregedett tankkal ,meg a nevetségesen nagyszámú haderővel? Meg miből? Tudod napjainkban minden forintot el sikkasztanak ,így nem nagyon maradna rá keret ,és nem is lesz rá keret soha. Inkább az a kérdés ,hogy minket ,mint legyengült országot mikor támadnak be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!