Mi lenne ha megtámadnák most a fehérházat?
De úgy értem hogy be is foglalják.
Akár a közelkelet akár terroristák.
Mi történne?
Észak-Korea fenyegetőzik azzal, hogy atomot dob Obama fejére. Sok sikert, pláne, hogy alig tudják 500 kilométernél messzebbre kilőni a tölteteiket.
Amúgy semmi, mert ilyen ostoba emberek nem léteznek. (remélem)
De tegyük fel egy terrorista csoport 10 perc alatt befoglalja a Fehér házat ami nem számít támadásra.
Például kezdetnek egy bombázó repülőgéppel népirtást végeznek közvetlen utána a terrorista csoport megszállja a Fehér házat és befoglalnák.
Mit történne? mit tenne a védelmi miniszter,többi ország hogy reagálna stb. valószínűleg 3.világháború kezdődne?
Visszafoglalná a terrorista csoport költségvetésének több ezerszeresét használó USA.
Elnézést de ennek így nem sok értelme.
"valószínűleg 3.világháború kezdődne?"
Miért kezdődne? Max az elkövetkező hetekben elég csúnya bombázások zajlanának az elkövető szervezet egységeinél. Ez nem akciófilm, igazából semmit sem profitálnának belőle a terroristák, 1 óra alatt ki lennének pucolva, ha vannak túszok, akkor lehet, hogy 1 napot is kibírnának. Kb. ahhoz hasonlítanám, mintha én ellopnám a szentkoronát. Hatalmas visszhangja lenne a médiában, mindenki felháborodna, és a legfelsőbb szinten foglalkoznának az üggyel. De a valóságban a cirkuszon kívül nem csináltam semmit, csak 10 év múlva is lesz miről beszélnie az országnak, azonban nem okoztam semmi kárt a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!