Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy zajlana egy háború...

Hogy zajlana egy háború esetén a behívás?

Figyelt kérdés

Mármint a 21. században hogy zajlana a civilek "behívása"?

Gondolok itt arra, hogy ha behívnak 1-1,5 millió 18-40 év közötti férfit(nemtudom pontosan mennyi ez a létszám), akkor a "kiképzés-t" hogy tartanának, viszonylag egyszerre ennyi embernek? Egyáltalán lenne kiképzés, vagy adnak egy fegyvert a kezedbe, megmutatják, hogy hogyan kell lőni vele, és irány a front?

2014. aug. 1. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Lövészpáncélosok" Azok. Meg emelett páncélozott csapatszállítók........

BTR = / Bronyetranszportyor; magyarul: páncélozott szállító jármű

Fenntartom az érvem miszerint ha nem értesz valamihez ne kommentálj baromságokat.

2014. aug. 1. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:
5%
A BTR-t a katonák harctéri mozgatására használják. Nem mászkálnakk velük több száz km-t. Én a konvolyokban mozgó, szállító járművekről beszéltem. (pl.:HMMWV) Ne beszélj olyanról, amiről nem tud.sz semmit
2014. aug. 1. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Istenem de fárasztó vagy.

"A BTR-t a katonák harctéri mozgatására használják. Nem mászkálnakk velük több száz km-t."

TEHÁT PÁNCÉLOZOTT SZÁLLÍTÓ JÁRMŰ.... A fogyatékosságod már fáj komolyan.

A páncélozott terepjárokkal se mászkálnak több száz kilométert 80%-ban.

Arról meg nem én tehetek hogy nem fejezed ki pontosan mit akarsz mondani vagy mire gondolsz.

Baromságokat beszéltél és itt a vége.

2014. aug. 1. 15:32
 14/14 Arimateia válasza:
Szerintem először a hivatásosokat riadóztatnák, az összes katonát, rendőrt, tűzoltót, büntetés-végrehajtót stb. berendelnék a szolgálati helyére, feltehetően ők képeznék a fegyveres erőt. A civilek behívását szerintem a katasztrófavédelem szervezné meg elsősorban a médián (rádió) keresztül, és valószínűleg nem fegyveres feladatok ellátását bíznák rájuk, hanem építési, szállítási feladatokat, ételosztást, orvosi-ápolói ellátást, ilyesmit.
2014. aug. 2. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!