Mikor lesz a 3. világháború?
Figyelt kérdés
Egyáltalán lesz-e?Kik kezdenék el.Pl én ezekre gondoltam:Oroszor. VS. Európai U.,Irán VS. Izrael,Kína VS. USA,Észak-Korea VS. USA,D-K, India VS. Pakisztán?2014. júl. 27. 18:35
11/19 anonim válasza:
Az életemet teszem rá hogy jövőhéten még minimum 8 ember megkérdezi ezt ugyanitt.
12/19 anonim válasza:
És nem csak a jövő héten. Nyári szünet ide vagy oda, itt már abból is világháborús kérdés lesz, ha a pápa elfingja magát mise közben.
13/19 anonim válasza:
A magyar fajúak megnyerik a háborút.
14/19 anonim válasza:
"Az életemet teszem rá hogy jövőhéten még minimum 8 ember megkérdezi ezt ugyanitt."
Halott vagy.
15/19 anonim válasza:
Jelenleg értelmetlen az életünk, soha nem fogunk bekerülni egy történelemkönyvbe.
16/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lesz-e, még nincs beírva a naptáramba.
17/19 anonim válasza:
"Észak-Korea vs. Magyarország"
A koreai nép édes testvére a magyarnak, maximum egymásért fogunk harcolni, ha Magyarországot vagy Koreát támadás éri.
18/19 anonim válasza:
A következő világháborút az nyerné meg, aki gyorsabb lenne. Ugyanis ő dobná le az első atombombát, ami után rögtön a másik oldal összes országa kapitulálna. Tehát egész gyors lenne, pár nap.
19/19 anonim válasza:
Szerintem már nem olyan sokára, főleg, hogy most egymásnak feszült Azerbajdzsán és Örményország, aztán lehet Oroszország is beszáll...azt meg szokás szerint az USA sem hagyná szó nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!