Nem. Világéletemben pacifista voltam, és a sorkatonai szolgálatot is kikerültem anno, szándékosan.
2010. jan. 7. 14:33
2/21 anonim válasza:
Ha megalakul egy egységes európai hadsereg, akkor az eun belül nem lenne háború jó eséllyel - senki sem kockáztatná a szerződés felrúgását, mert a többiek szétszednék. Az USA nem támadna, Ázsiának sem érdeke, az arab világból pedig csak a radikális iszlám veszélyes, velük meg nem lehet rendes háborút vívni. Tehát, nem :)
2010. jan. 7. 14:37
3/21 anonim válasza:
Egykor volt egy ilyen hadsereg, a hadtörténelem legjobbja. A nevük az volt, hogy Waffen-SS.
2010. jan. 7. 15:17
4/21 anonim válasza:
Azon elgondolkoztál, hogy egy ilyen hadsereg katonájának ki adná a parancsot és miféle feladatokat kellene végrehajtania ? Mit tennél például, ha éppen magyarországi célpont ellen vetnének be téged ? Az egységes európai hadseregnek semmilyen realitása nincs szerintem, de akiknek a fejében ez az ötlet megfogant, olyan "közkedvelt" zsoldosseregnek szánhatják, mint a U.S. Army. Ha lenne ilyen hadsereg, akkor annak katonái ( te is )olyanok lennének mint a janicsárok a szultán seregében.
A svájci mintájú területvédelmi haderő és annak szervezési módja a helyes irány és ezt csakis nemzeti alapon lehet megtenni.
2010. jan. 7. 15:18
5/21 Dymo válasza:
simáán :D ha GDI lesz a neve :D
2010. jan. 7. 15:30
6/21 anonim válasza:
Én támogatom az egységes hadsereget, ha úgy nézzük, már most is egy vezetés alatt, közösen harcolnak, viszont nem jelentkeznék, ahogy a magyar hadseregbe sem.
És nem kell parázni, miért támadna meg a közös hadsereg magyar célpontokat? Ennyi erővel a hadsereg is megtámadhatna magyar célpontokat...
2010. jan. 7. 15:32
7/21 anonim válasza:
Bolond lennék, el tudom tölteni az időmet jobban is.
2010. jan. 7. 15:33
8/21 anonim válasza:
Normális felszereléssel, normális kiképzéssel (ami a Honvédségben nincs!), magyar felségjellel, NATO parancsnokság alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!