Szerintetek melyik ország léte fenyegeti a világbékét?
USA-Izrael, kisebb mértékben Oroszország és nyilván van egy halom afrikai ország, amely szereti időnként háborúban levezetni a belső feszültségeit.
Kína nem fenyegeti a világbékét, ahhoz túlságosan sarokba van szorítva a földrajzi és gazdasági adottságai által (legtöbb nyersanyagát a tenger felől kapja, és a tenger irányában exportál, ha Kína nem viselkedne jó kisfiúként, akkor az USA elzárná és kampec lenne nekik.)
Észak-Korea nem fenyegeti a világbékét, hiszen sokkal gyengébb, mint Dél-Korea, ezért nem érdeke a konfliktus.
Irán
Ők nem gyártanak atombombát, nem. Csak nemrég vettek olyan felszerelést, amit azon kívül nem sokra lehet használni. De akkor sem gyártanak. Azt hitték, hurkatöltő.
11:41 én vettem múlthéten műtrágyát, tudod abból lehet bombát készíteni, de igazából nem arra kell, csak hasznos.
Amúgy lehetetlen dolog a világbéke, illetve szükség is van háborúkra, szóval nem emelnék ki országokat.
Izrael = USA.
(USA: Nézd csak meg kik irányítanak a háttérből...)
Ha lenne is egy újabb világháború, szerintem Magyarországnak már nem sok köze lenne hozzá. Bár, a haditechnika fejlődött, szóval semmi sem biztos.
Mellesleg "szegény" zsidók, őket mindenki csak bántja, és ez az egyik indok amiért csak úgy (MERT MIÉRT NE?! "Vesszenek a gojok!" ) Palesztin falvakat mészárolnak le. Az USA (a nagy világbéke hirdető xDD) pedig ezt támogatja.
Nem vagyok Kommunista, anarchista, de ebben azért van igazság:
http://www.youtube.com/watch?v=9BP2cr8V-jw
xDD
14/88, az emberi hívószám ;PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!