Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen munkát végez a főhadnag...

Milyen munkát végez a főhadnagy? Konkrétan mi a feladata? Mennyire lehet egy főhadnagyi fizetésből megélni, családot eltartani?

Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megpróbálom kicsit érthetőbben:

A miniszter egy szolga. A közösséget szolgálja, a főhadnagy egy rendfokozat. Mint pl a brigádvezető. Most megkérdezem mi a dolga egy brigádvezetőnek. Le tudod írni? Nem az lenne az első kérdésed, hol és milyen brigádot vezet? Érted mennyire értelmetlenül tetted fel ezt a kérdést?

2014. jún. 20. 20:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Igen,értem,hogy mire gondolsz.Én azt gondoltam,hogy ez egy konkrét beosztás.Azért köszönöm,hogy válaszoltatok.
2014. jún. 20. 20:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, a rang és beosztás között éppen az a különbség, hogy az utóbbi konkrét munkát végez, az előbbi pedig beosztástól függően sokfélét.

Ahogy az osztályvezető is. Minden osztályvezetőnek közös feladata azonban, hogy az osztályának embereit ellássa munkával, a munkájukhoz a feltételeket biztosítsa, tevékenységüket adminisztrálja, és összehangolja más osztályok munkáival. Egy nagyobb cégosztályvezetőjének ideje többnyire szervezéssel, adminisztrációval, tárgyalással, beosztottai ellenőrzésével, és nem utolsósorban a sirámok meghallgatásával és elsimításával telik.

Amúgy egy fontosabb katonai vezető tevékenysége is ilyesféle, legfeljebb más stílusban.

2014. jún. 20. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!