Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A felvételen milyen fegyvert...

A felvételen milyen fegyvert használnak? Video lent.

2014. jún. 13. 20:33
 1/6 Vadkan01 ***** válasza:
47%
Fehér foszfor bombát.
2014. jún. 13. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
valóban fehérfoszfor bomba, ha ez tényleg Ukrajna akkor valószínűleg az ukrán hadsereg használja ami főben járó bűn ha civil területen használják
2014. jún. 13. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát igen a GyK önjelölt katonai szakembergárdája kapásból megállapította, hogy füstölgő, égő valamik zuhannak az égből, az tiltott (amúgy nem egészen így van, még ha a magyar bulvár és alternatív sajtó másként is tálalta, de ez mellékes) fehérfoszforos bombák.

Sőt még a vaksötétben meg néma csendben is kiszúrták a jajveszékelő civilek halálhörgését, valamint hamuvá égését.

Hovatovább az állítólag az egymástól megkülönböztethetetlen ukrán és orosz nyelven való artikulálatlan halálhörgés is tisztán kivehető és megkülönböztethető főleg az egyiket sem beszélő laikus számára, ahogy a néhány pillanatra fellobbanó ukrán fölségjelzés a foszforbombákon.

Bár kellő motivációval én is belelátnám még akár ebbe is az ukránok által véghezvitt népirtást, sőt öt perc munkával és némi propagandaszöveg alávágásával még hihetővé is tehető lenne a dolog. :

https://www.youtube.com/watch?v=OpL6MgMyKmQ

2014. jún. 13. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

"Hát igen a GyK önjelölt katonai szakembergárdája kapásból megállapította, hogy füstölgő, égő valamik zuhannak az égből, az tiltott (amúgy nem egészen így van, még ha a magyar bulvár és alternatív sajtó másként is tálalta, de ez mellékes) fehérfoszforos bombák"

Én nem értek a bombákhoz, de ezt még nekem is sikerült megállapítani, hogy ez foszforbomba. Elolvastam a videó címét: Украинская армия бомбит Славянск и Семеновку фосфор

ukraynskaya armiya bombit slavyansk i semenovku fosfor

2014. jún. 14. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Hoztam én is egy videót. Ha aláírom oroszul hogy az ukránok foszforbombázzák épp rajta a szegény leningrádi lakosokat, elhiszed?
2014. jún. 14. 00:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem biztos, a válasz, hanem csak nagyon nagy az esélye. ha előttem ketten írták, higy foszforbomba + olvasom az oroszt, ami a videó címe, akkor vélhető, hogy a felvett képeken foszforbombázás látható. Nem láttam még ilyet, nem vagyok benne biztos, csak nagy az esélye. Ez elég ahhoz, hoogy a kérdezőnek jó 80%os eséllyel választ adjak a kérdésére.
2014. jún. 15. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!