A honvédségnél miért van minden harcoló alakulat vidéken? Budapesten miért nincs egy sem?
Talán, mert:
- ez esetben nehezebb egyszerre minden alakulatot megsemmisíteni
- nem is igen lehet így tudni, hogy mit, merre, hol lehet találni
- nem a fővárost, a kormányt, és a legsűrűbben lakott települést fogják célba-venni, akik esetleg ilyen szándékkal közelednének
- meg még ki tudja, hány oka van
egyébként Budapest már telített katonai alakulatokkal / intézményekkel
-MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred
-MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ
-MH Görgei Artúr Vegyivédelmi Információs Központ
-MH Katonai Közlekedési Központ
-MH Logisztikai Központ
-MH Anyagellátó Raktárbázis ( telephelyük álltalában tele szokott lenni kérdés valyon még működnek-e ezek a harceszközök )
-MH Geoinformációs Szolgálat
-MH Egészségügyi Központ
-MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság
-MH Ludovika Zászlóalj ( én őket mondjuk harcoló alakulatoknak venném, sokukat ismerem, hihetetlenül nagy a harci moráljuk ( értem ezt főleg a katonai vezetés szakon tanulókra ) és feladatuk kőzé tartozik: A védelmi képességek fenntartása ) ergó ez ugyebár 4 évfolyam szóval ez minimum 4-500 harcoló katona )
-MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár ( igazság szerint ha lehetőségem lenne azért ide betennék egy lövész zászlóaljat vagy minimum 1-2 századot )
-Honvéd Vezérkar
-Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat
Most nézd meg ez mind Budapesten igaz tudom hogy ezek 80% soha nem harcolna de még így is szerintem túl kockázatos minden vezető / kisegítő szervezetet a fővárosba rakni
+ ha már itt tartunk Szentendrén az Altiszti Akadémia állomány lövész zászlóalj szinten van nyílvántartva ( szóval az AA 2 évfolyama kiképzők + az éppen ott tartózkodó kiképezendő katonák )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!