Az altiszti akadémiásoknak vagy az NKE-nek ha fellebeznek és újra mennek fizikaira előtte lesz labor vizsgálat vagy valami vérteszt?
Figyelt kérdés
Sokan mondták szedjek valamit hogy jobban tudjak teljesíteni de félek hogy lesz előtte valami vizsgálat még ( az eü teszteken a múltkor sikeresen átmentem ) egyébként nem áll szándékomban ilyet beszedni csak érdekelne hogy hányan élnek vissza ilyen lehetőségekkel2014. máj. 23. 21:12
1/5 anonim válasza:
Nem lesz EÜ ha átmentél rajta. Csak abból lesz alkalmasságid amin megbuktál.
Egyébként ha lenne is, EÜ után kellene bevenni nem pedig előtte mert mire Fizikaira eljutsz lemerülsz.
Hot-blood 2.0-t ajánlom. Elég jó cucc, nem szteroid és sokkal jobban tudsz teljesiteni tőle.
Egyébként NKE-n nemsikerült az alkalmassági? Melyik szakra jelentkeztél?
2/5 anonim válasza:
De min buktál el? Mert a fizikait 1 év múlva teheted le újra
3/5 anonim válasza:
2# te miről beszélsz?
Ha fellebbezik még aznap akkor 2. fokon újra mehet fizikaira 1-2 hónappal az elsőfokú döntés után...
4/5 A kérdező kommentje:
altisztire jelentkeztem, és fegyverzettechnikai szakra jelentkeztem, és a fekvőm lett csak gyalázatos, köszönöm a válaszokat :)
2014. máj. 24. 18:58
5/5 anonim válasza:
2-es vagyok.
Bocsánat akkor! Én úgy tudtam,nekünk RTK-n ezt mondták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!