Igaz az, hogy mindenkinek a vizeletében van egy kis vér? (labor vizsgálat). Mert nekem már kétszer is találtak, de a fentieket mondták.
Évek óta betegeskedem, és mivel nagyon csitrinek látszom (amúgy 40 fölött vagyok), sehol, de szó szerint sehol nem vesznek komolyan. Csak annyit látnak, hogy jó megjelenésű, egészséges kinézetű, fiatal vagyok és nem vesznek komolyan. Szétrobbanok már a dühtől ....
3 évet jártam egy jóhírű homeopata/természetgyógyászhoz. Voltak időszakok mikor jobban voltam, de inkább stagnál az állapotom. Multkor elmenetem vér- és vizeletvételre, és ott is minden rendben van a labor eredmények szerint, de akkor miért vagyok 4 éve rosszul? Kettő diagnózist állítottak fel: IBS és reflux. Ennyi. De érzem, hogy valami nincs rendben. Már elfogyott a pénzem, a türelmem és belefáradtam a mai orvoslásba.
Na bocsi, ez kizúdult belőlem.
Mindenféle. Színes a paletta. A jobb szemem alatti rész iszonyatosan csúnya, karikás, ödémás és csak a jobb. Ízületi gyulladásaim vannak, állandóan fáj mindenem, vállam, derekam. Folyamatosan szúr a jobb bordaív alatt, voltam sztk UH-n, semmit nem mutatott ki, minden a legnagyobb rendben. Majd elmentem méregdrágán egy 3D ultrahangra, ott polipot mutattak ki az epémbe. Tele van a mellem cisztával, pajzsmirigyen göb, stb.
De jelzem, az sztk-s vizsgálatok soha semmit nem mutattak ki, csak ez a magán 3D ultrahangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!