Nő milyen katonai alakulatoknál dolgozhat és milyen pozícióban? A "nő nem való katonának" hozzászólásokból nem kérek.
Szia. Hát először is elmondom, hogy nem olvastam végig a kommenteket mert meg van róluk a véleményem. Okoskodni mindenki tud.. Ahhoz nem kell ész... Bármelyik alakulathoz mehetsz ha van hely és megfelelsz minden követelménynek..Nem egyszerű de nem is lehetetlen. Beosztás:Nőket főként irodai munkára tesznek be, de lehetsz gépkocsivezető vagy raktáros is. Minden attól függ h "mid van". A "nő nem való katonának" című okosságot mindig meg fogod kapni ha úgy döntesz h katona leszel. le kell szarni..minden nőnek meg van az oka h miért ment oda és sztem te is tisztában vagy ezekkel a dolgokkal. Honvédként a kezdő nettó nekem 75 volt..de ez beosztástól is függ...nah meg még sok más...remélem hasznos volt a válasz.
23/N katona
Mindenre van esély, de mint korábban mondták csak az alkalmasságin kapsz könnyebb feltételt a bekerülésre.
Onnantól kezdve ugyan azt kell teljesitened mint 1 férfinak.
Amikor pedig a férfiak közül sokan elvéreznek a jobb helyekért vivott küzdelemben, olyankor 1 nő még inkább.
Tehát van rá lehetőség. Csak lehet hogy nem birnád.
a 80%-os női katonára gondolsz, vagy rám?
Ha rám akkor én HTJ vagyok az NKE-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!