Nő milyen katonai alakulatoknál dolgozhat és milyen pozícióban? A "nő nem való katonának" hozzászólásokból nem kérek.
Kb szinte bárhol.
Csak attól függ, h kivel fekszel majd le.
a fogyatékos 1. és 3. válaszoló csak trollkodni jár a GYK.hu-ra ne figyelj rá. Szegény fogyatékos.
Egyébként bárhova, ha megfelelsz a követelményeknek. Csakhogy miután a honvédséghez kerülsz, ugyanazt a követelményt kell megcsinálnod amit a férfiaknak (merthogy az alkalmassági könnyebb a nőknek). Emiatt hullanak ki sokan.
Ja egyébként 1#-es: Bruttó 110.000-et keresnek a szerződésesek.
Az hogy te bruttó 60.000et keresel mert az utcát sepred, nem jelenti hogy mindenki más is igy van.
Okos vagy hülye gyerek, ülj le egyes. Csak egy kezdő rendőr 60-at, vagy egy kezdő pénzügyőr meg 75-ret kap.
T: mzsoka- Teljes mértékben igazat adok önnek !! Az én gyermekem is katonai pályán van jelenleg altisztként !!Hogy egy kissé össze lehessen hasonlítani a dolgokat azért írom e pársort !! Én sor állományú katona voltam mint oly sok társam és biztosan mondom akkoriba ha baj lett volna igazán kevesen vállalták volna a fegyveres harcot,talán csak kényszer hatására !! Viszont a mai katonák sokkal másabbak mi még csak meg se közelítettük azt a szintet amit ők gond nélkül produkálnak !! Az össze hasonlítás az 56-os katonákkal nagyon sántít ,mivel akkor azok a kiskatonák nem azért bújtak el mert féltek hanem mert nem akartak a saját testvéreik közé lőni !! Nem kéne tisztelt Idusá-nak össze keverni a dolgokat (vagy talán provokálni akar?) Egyébként egy szerződéses honvéd 60-65 ezer forintot keres ez bizony nem nagy fizetés de még egy tiszt se keresi agyon magát ,a nagy pénzek a felső körökbe vannak nem az egyszerű honvéd-nál!!
Egyébként egy szerződéses honvéd 60-65 ezer forintot keres ez bizony nem nagy fizetés de még egy tiszt se keresi agyon magát ,a nagy pénzek a felső körökbe vannak nem az egyszerű honvéd-nál!!
Te fogyi szar.faszú.....
http://www.youtube.com/watch?v=hPNjYLX97TA
Tessék, a cigánygyerek elmondja mennyi a havi kereset.
"Ha közkatonaként kezdesz 67-ezer nettó"
Legyél okos.
Még mindig fogyatékos vagy, és szánalmas is mert káromkodsz, na nembaj.
idézlek barátom: "Bruttó 60-ért próbáld meg :DDDDDD"
Ha bruttóról beszélsz akkor ne nettót idézgess hülyegyerek.
Egyébként meg a nettó 67ezerre rájönnek a különböző juttatások, igy egy szerződéses állományú közkatona általában 80e nettót keres.
bár 15-16 évesen gondolom nem vagy tisztában ezzel. Nembaj majd apuka felvilágosit a bruttó-nettó közti különbségekről.
Nemtudsz már évet mondani, ezért káromkodsz. nemnagyon értelek de m1 is. Sokvolt a szteroid biztos.
Nem sok fizetés, 1 szóval se mondtam. Azt sem mondtam hogy nem a nyelvvizsga, valamint a C-s jogositvány miatt jön rá a juttatás.
Te benyögtél egy kommentet hogy "60e bruttóé". Erre reagáltam hogy ez így nem igaz. Mert fasságot beszéltél. Amit utána irtál az sem teljesen tükrözte a valóságot.
Ha nem tudod elviselni hogy valaki kijavit kezeltesd magad mert sok problémád lesz az életben.
De, én el tudom viselni ha kijavítanak. Csak azt nem tudom elviselni ha valaki flegmán szólít meg. Szerintem neked előbb kellene magad kezeltetned, mert akkor ezek szerint nagy gondjaid vannak a kommunikációval.
A rendőrségnél is rájön a ruhapénz meg a többi szar. De annak ellenére sem kapkodnak az állás után, inkább aki teheti menekül onnan.
Ismerek nem 1 nem 2-tőt, pl a pénzügyőrségnél is, 20 éve dolgozik ott, és még csak 120-ezer a fizetése, a másiknak meg 6 éve nem emeltek. Nem a hadnagyi meg főhadnagyi ranggal kell előjönni sehol, ott lehet kapnak 130-140-et kézbe, csak nem lentről felfelé fizetnek, hanem föntről lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!