Ha most a NATO megindul Oroszország ellen, a bevonulás önkéntes lesz, vagy kötelezően hívnak be?
"Manapság nem úgy mennek a háborúk, hogy megy boldog, boldogtalan a levesbe, sokkal nagyobb harci értéke van a kiképzett, jól felszerelt haderőnek."
Bár úgy lenne hogy az"urak"elháborúzgatnak a kiképzett jól felszerelt haderejükkel mi"parasztok":-) meg a jól végzett napi munka után a tévéhíradót nézve(egy üveg sörrel a kézben)ezen műveletüket megtekintjük!
Tényleg nem is tudom van-e még olyan aki a jól elvégzett napi munka után"söröcskével a kézben"(atlétatrikóban)megnézi a híradót és közben elvan mint a befőtt...mondván úgy jó minden ahogy van és benne én is jól vagyok!
Hej...boldog Kádár-i évek hová lettetek?!
Emlékszem gyerekfejjel mindig az Irak-Irán háború"ment"a híradóban...
Megnéztük...aztán kész.
Attól tartok ezt a mostani konfliktust nemcsak nézni fogjuk.
Nem lesz háború a Nato és az oroszok között (legalábbis nem az ukránok miatt.
Ahhoz, hogy a Nato hadba lépjen meg kellene támadni vaamelyik Nato államot. Ekkor minden tagállam hadban állónak tekinti magát (mi is, és menne a behívó minden 18-40 év közötti férfinak)
Minden más dolog a tagállamok önálló döntése. Tehát, ha amerika meg akarja segíteni az ukránokat, mehet, de a többiekre ez nem kötelező érvényű, hanem önkéntes. (Pl.: Irak.)
Úgy legyen!
Csak az a baj hogy Putyin Euroázsiai uniót akar létrehozni amiben kulcsszerep jutna Ukrajnának. Tehát Ukrajna nélkül nincs értelme az elképzelésének...Namost a nyugatnak megintcsak kéne Ukrajna a terjeszkedése okán.
Enged valamelyik?
Szerintem május 25.-én az elnökválasztás"valamerre"mozdítani fogja a helyzetet.
lumpen neked van egy kis üldözésid ugye?
ukrajnát leszarja putyin, csak a katonai bázisok és a stratégiai helyzete miatt érdekes neki (gázvezeték)
nyomást gyakorol rájuk, de esze ágában nincs oroszokkal oroszokat támadni, színház az egész, te meg kajálod
"lumpen neked van egy kis üldözésid ugye?
ukrajnát leszarja putyin, csak a katonai bázisok és a stratégiai helyzete miatt érdekes neki (gázvezeték)
nyomást gyakorol rájuk, de esze ágában nincs oroszokkal oroszokat támadni, színház az egész, te meg kajálod"
A próféta szóljon belőled(sem időm sem kedvem az álláspontomat védeni magyarázni-pláne hogy én is azt szeretném hogy ne legyen igazam!)DE ha ne adj' Isten majd masirozunk a flaszteron emlékeztetlek rá hogy"kissé"elszámítottad magad.
DE A LEGKOMOLYABBAN"MONDOM"HOGY NEKED LEGYEN IGAZAD!
Van olyan szituáció amikor az az öröm ha kiderül hogy az ember hülyeséget"beszél"-bárcsak hülyeségeket"beszélnék itt egyre-másra azzel a témával kapcsolatban és ki is derülne!
Lumpenproletár elolvastad a 10-es választ?
itt nagyhatalmak állnak szemben,a katona kézifegyverrel nem sokat ér.nem a II. világháborúból kell kiindulni.
civileket hiába soroznának be,sem támadni,sem védekezni nem tudnának hatékonyan,olyan szinten vannak gépesítve az oroszok.golyófogónak el lehetne menni de a menekülés célszerűbb lenne.
A második világháborúban is azt mondták hogy nem az elsőből kell kiindulni és ugyan valóban a hadászati eszközök(stb.)nem ugyanazok voltak de...de azért a lakosság pusztult rendesen.
Sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!