Mi a véleményed, hogy a délszláv háborúban erőszakkal vitték honfitársainkat harcolni a szerbek?
http://www.youtube.com/watch?v=lmSgKkJ2KkM
'48-as forradalom,délvidéki vérengzés után ez is?
(Szerb fórumozgatók olyanokat írnak,hogy semmit se tudunk felmutatni,meg ki fognak írtani minket! Ezt nem csak 1 hülye írta,és ha megnézzük miket csináltak...)
nem honfitársaink
a honfitárs azt jelenti, hogy egy országban élnek, tehát a magyarországi szerb a honfitárs
annyira vitték őket erőszakkal, mint a belgrádi szerbet, megkapta a behívót, mennie kellett
Na igen nem honfitársaink,de ezt képletesen értettem.
Máshol megmenekültek a behívótól,itt akik megtagadták azt agyonlőtték!
(ott van a link is)
Nem értek egyet.
A múltból tanulnunk kell, hogy ne ismétlődhessen meg.
Nekünk egy vajdasági magyar ismerősünk a háború elől menekült és nálunk lakott pár hónapig.
Nem akart egy olyan országért harcolni, mely csak kihasználta magyarokat.
A régi Jugoszláviában csak a horvátok, szlovénok és a magyarok dolgoztak. A szerbek csak eltartatták magukat velük.
15:02
"se jelenünk, se jövőnk."
Gondolom, valami idióta jobbikos vagy. Ha szerinted az országnak nincs jövője, akkor nyugodtan eltakarodhatsz innen.
Kedves utolsó:
A jobbikosok hülyék? Én is az vagyok.
És pont,hogy a jobbikosok nem mondanak ilyet hogy:
"se jelenünk,se jövőnk"
Az országnak fényes jövője lesz,ha eltakarodnak a Bajnai félék szerintem.
Kedves Kérdező!
És mitől lesz fényes jövőnk " ha a Bajnai félék " eltakarodnak"? De csak a saját szavaiddal válaszolj ne amit taggyűlésen beléd vernek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!