kicsit azvagy ja, és mondtam GOOGLE.
katonai alapismeretek egy tantárgy.
"Ezek úgy számítanak bele, hogy emelt szintűként ezeket fogadjak el vagy csak ezeket nézik simán? "
hogy mivan?
ennek a kérdésnek semmi értelme.
Mivel ennyire nem értesz semmihez gondolom még általánosba jársz illetve középiskola alsó szintjét koptatod.
Akkor javaslatom: Tanulj és készülj matekból, töriből, és magyarból hogy az érettségin jól teljesits.
Legalább 1 tárgyat nem árt emelten teljesiteni a sikeres felvételihez hogy meglegyenek a pontok, viszont nem követelmény.
"Ezek úgy számítanak bele, hogy emelt szintűként ezeket fogadjak el vagy csak ezeket nézik simán? "
Nem értem h ebben mi nem érthető? Úgy értettem a kérdést, h ezeket a tantárgyakat fogadják el csak emeltként vagy pedig, hogy nem nézik az angolt vagy esetleg a bioszt amiből eleve emeltezi akarok.... szövegértés :) nem ebből kéne leszűrni, h hova járok
Linkeltem a felvételi tárgyakat, ezekután nemtudom mi nem érthető :D
"szövegértés :) nem ebből kéne leszűrni, h hova járok"
Abból szürtem le hogy hova jársz hogy nem teljesen érted a felvételi lényegét még. Majd változik ez.
Magyar, Matek, Töri ezekből éri meg emeltezned. (én pl. töriből emeltezek idén)
Itt a katonai alapismeretek tankönyve pdf formátumban:
Nem.
Csak egy nő nem bír annyit mint egy férfi.Láthatod az alkalmassági vizsgán is.Sokkal kevesebbet kell elérniük.
Vagyis már nem tudnak akkora teljesítményt elvárni terepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!