Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennyit keres egy szerződéses...

Mennyit keres egy szerződéses katona érettségi nélkül? Mert most emelik a fizetésüket 10 ezerrel. (többi lent)

Figyelt kérdés
Már nemtudok eligazodni a témában mert mindenki mást ír:D azt tudom hogy bruttó 106 ezret kapnak, de ha ebből levonnak mindent akkor mennyi lesz ez nettóba ? Most 2014 be emelik a fizut 10 ezerrel elvileg.. Mert olvasgattam itt a kérdéseket és írták már hogy 65 ezret kapnak, van aki írta hogy 80 ezret de melyik az igaz ???
2014. ápr. 22. 17:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Jól látod a helyzetet :D érdemesebb leérettségizni.
2014. ápr. 22. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk az altiszt pont nem szerdzsó....
2014. ápr. 22. 20:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Annyira fogyatékos vagy hogy az már fáj de komolyan. Nem értem hogy lehetsz még életben ennyi ésszel.

Először a szerződésesekről beszélt 8 osztállyal hogy mennyibe kerül. Te erre baromságot beszéltél szokásodhoz hiven.

Aztán rájött hogy jobban megérné ha altisztire menne érettségivel. De egy árva szóval nem mondta hogy az is szerződéses lenne.

Azt hiszem a Magyar érettségiddel gondok lesznek ha nem vagy jó szövegértésben...

2014. ápr. 22. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
mennyit fizet* nem "mennyibe kerül"
2014. ápr. 22. 20:35
 15/15 A kérdező kommentje:
Ne is foglalkozz vele :d làtszik rajta hogy sík a pali, nem véletlenül van 31%-ra pontozva :) neked viszont köszi a vàlaszokat ! :D
2014. ápr. 22. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!