Harckocsizónak tényleg csak alacsony emberek szoktak menni? Hány centi magassággal ajánlatos menni?
Volna egy kérdésem nekem is:
Hány éves vagy és mikor érettségizel le?
Az elmúlt pár napban sorra írod ki a kérdéseket. Mindennek pontosan utána lehet nézni neten még ennek is, csak be kell irni google-ba. Először ott nézz szét (Jó alaposan) és ha nincs semmi info azután gyere ide.
egyébként a legmagasabb harckocsizós 175cm akit ismerek.
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy az igaz, hogy az elmúlt 2-3 napban feltettem egy jópár kérdést, de mindegyik kérdezés előtt utána néztem a dolgoknak, de nem találtam rájuk választ, ezért kérdeztem meg itt.
Ember! 68db T72M1 harckocsink van amiből jelenleg 15db-ot használnak a többi áll, de használható.
Ezen kívül 103db volt szovjet T72 van lekonzerválva, tehát ha szükség van rá szintén használható (de lejárt az üzemideje)
Forrás:
Tehát ha a srác harckocsizó akar lenni engedd már meg neki hogy az legyen és károgj máshol hogy az MH így sz*r meg úgy sz*r.
A fogyatékosság üt azért.
"Michail Mendoza nevű felhasználó válasza:
Ember!Hova akarsz Te jelentkezni Harckocsizónak ma MO-on?"
Ez magyarul azt jelenti hogy "minek akarsz harckocsizónak menni mikor sz*r, nincs, felesleges." Mást nem igen lehet ebből kinézni.
Erre kaptad a választ h van értelme Harckocsizónak menni. Úgyhogy a baromságokat inkább tartsd meg. Nem véletlen 32%-os az arányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!