Melyiket ajánlatos beszerezni?
Figyelt kérdés
augusztus végén vonulok be katonának, és hallottam hogy érdemes katonai hátizsákot beszerezni, mert a magyar málhazsák nem túl jó....
szerintetek az osztrák katonai hátizsákot, vagy a NATO-s 65-70 literes hátizsákot érdemes beszerezni?
2012. júl. 29. 16:26
2/8 anonim válasza:
Amit adna Magyar málha az nem jó! Az alegységek egyénileg szereznek be egységeset!Tehát majd meg mondják melyiket használhatod és azt szerezd be.
3/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy altiszti akadémiára fogok járni, és ott ha jól tudom, csak magyar málhazsákot adnak....de lehet vinni sajátot...csak nem tudom a kettő közül, melyik lenne jobb?
2012. júl. 30. 14:01
4/8 A kérdező kommentje:
és mivel ez 2 éves iskola, ezért szerintem nem adnak itt, maximum a 2 év elvégezte után
2012. júl. 30. 14:04
5/8 anonim válasza:
A válasz ugyan az a melyiket engedik! Nem szoktak minden málhát engedni!Szóval megvenni csak akkor érdemes!
6/8 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból mondod(szeméyles vagy ismerős általi) ? Te is katona vagy?
2012. júl. 30. 18:07
7/8 anonim válasza:
voltam 7 évig.Volt osztrák málhám praktikus,nagy tárhely kicsit komfortosabb a Magyarnál,még van US gyalogsági merev vázasom az visszont tökéletes(sajnos nem mindig engedélyezték).
8/8 anonim válasza:
A kiképzők álalában, nem szoktak engedni, szuperkényelmes, nagyon praktikus táskákat....
De amint hivatásos lettél nagyon kevés olyan, van amire azt mondja a parancsnokod,hogy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!